Închide meniul
Foto

Dezvăluiri uluitoare ale fostului şofer al Shakirei. Ce cerinţe poate avea vedeta de la angajaţi: „Experienţă dezamăgitoare!”

Reclamă

Publicat: 10 octombrie 2023, 13:25

Dezvăluiri uluitoare ale fostului şofer al Shakirei. Ce cerinţe poate avea vedeta de la angajaţi: „Experienţă dezamăgitoare!”

Dezvăluiri uluitoare ale fostului şofer al Shakirei

Shakira şi fratele ei, Tonino Mebarak / Profimediaimages

Dezvăluiri uluitoare ale fostului şofer al Shakirei pentru jurnaliştii din Spania. Acesta a anunţat ce cerinţe de necrezut poate avea fosta soţie a lui Gerard Pique de la angajaţii ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Shakira riscă să ajungă în centrul unui nou scandal. Vedeta din Columbia în vârstă de 46 de ani şi fratele ei ar avea reacţii nepotrivite la adresa oamenilor care au grijă de ei. Tonino Mebarak a fost în centrul atenţiei şi după ce a sărit să îl bată pe Pique, în timpul scandalului de divorţ dintre Shakira şi fostul fundaş al Barcelonei.

Dezvăluiri uluitoare ale fostului şofer al Shakirei

Confirm că experiența cu Shakira și fratele ei, Tonino, timp de 10 zile la Madrid, a fost una dintre cele mai dezamăgitoare din viața mea„, a început dezvăluirile fostul angajat al Shakirei, potrivit marca.com.

Fostul şofer al columbiencei, dar şi ceilalţi angajaţi, ar fi primit acuzaţii grave.

Trebuia întoarsă oglinda retrovizoare a vehiculului pentru că, potrivit acestora, aş fi putut fi tentat să mă uit la ea. Tonino stă mereu pe scaunul pasagerului și țipă fără întrerupere. El dă vina pe şoferi şi pe angajaţi de fiecare dată când apar scurgeri de informaţii, cu toate că el păstra legătura cu paparazzii. Le dădea instrucţiuni la telefon: ‘Shaki (n.r. Shakira) nu mai iese azi’„, a spus fostul şofer al Shakirei.

Reclamă

Mai mult, bărbatul a anunţat că a trăit experienţe umilitoare în momentul în care a încercat să îşi recupereze banii care i se cuveneau.

Ei nu dau niciodată bacşiş. Îţi cer să dai tot felul de comenzi, pe care le plăteşti din propriul buzunar. Apoi te trezeşti că trebuie să-i implori să îţi returneze suma pe care ai achitat-o pentru mofturile lor„, a mai precizat acesta.

Shakira şi Lewis Hamilton ar forma un cuplu

Shakira şi-ar fi refăcut viaţa cu Lewis Hamilton. Dezvăluirea a fost făcută de publicaţia Marca, ce o citează pe jurnalista Silvia Taules de la site-ul vanitatis.elconfidencial.com.

Reclamă 4 / 0/3

Shakira şi Lewis Hamilton ar fi fost văzuţi sărutându-se de către martori la Marele Premiu al Spaniei. Aceştia ar fi surprins cele două staruri sărutându-se şi îmbrăţişându-se în paddock-ul de la Montmelo, la Marele Premiu al Spaniei.

Publicaţiile citate au obţinut şi declaraţii ale unor surse apropiate de Shakira. Sursele respective au confirmat că artista şi Lewis Hamilton se află la începutul unei relaţii.

Speculaţii despre o posibilă relaţie a Shakirei cu Lewis Hamilton au apărut şi anterior. Cele două vedete au fost fotografiate pe un iaht după Marele Premiu de Formula 1 de la Miami. Shakira locuieşte, de altfel, la Miami alături de cei doi băieţi pe care îi are cu Pique.

Shakira și Lewis Hamilton au fost surprinși în timp ce se sărutau și se îmbrățișau. Cei doi au arătat semne de afecțiuni și s-au sărutat în fața prietenilor apropiați. Mai multe persoane prezente la Grand Prix-ul Spaniei, de la Barcelona, susțin că i-au văzut pe cei doi în timp ce se sărutau în paddock-ul de la Montmelo. Surse apropiate de familia Shakirei au confirmat că relația ei cu Lewis este încă la început și o descriu ca fiind lumina care îi aduce fericirea cântăreței columbiene”, au scris jurnaliștii Marca, citând-o pe jurnalista Silvia Taules.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat, înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” Vezi toate știrile
Citește și