Închide meniul
Foto

Shakira şi Lewis Hamilton formează un cuplu! Cei doi au fost văzuţi sărutându-se

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 16 iunie 2023, 16:57

Shakira şi Lewis Hamilton formează un cuplu! Cei doi au fost văzuţi sărutându-se

Shakira şi Lewis Hamilton formează un cuplu!

Shakira, în Miami / Profimedia Images

Shakira şi Lewis Hamilton formează un cuplu! Dezvăluirea verii din showbiz a fost făcută de publicaţia Marca, ce o citează pe jurnalista Silvia Taules de la site-ul vanitatis.elconfidencial.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Shakira şi Lewis Hamilton ar fi fost văzuţi sărutându-se de către martori la Marele Premiu al Spaniei. Aceştia ar fi surprins cele două staruri sărutându-se şi îmbrăţişându-se în paddock-ul de la Montmelo, la Marele Premiu al Spaniei.

Shakira şi Lewis Hamilton formează un cuplu!

Publicaţiile citate au obţinut şi declaraţii ale unor surse apropiate de Shakira. Sursele respective au confirmat că artista şi Lewis Hamilton se află la începutul unei relaţii.

Speculaţii despre o posibilă relaţie a Shakirei cu Lewis Hamilton au apărut şi anterior. Cele două vedete au fost fotografiate pe un iaht după Marele Premiu de Formula 1 de la Miami. Shakira locuieşte, de altfel, la Miami alături de cei doi băieţi pe care îi are cu Pique.

Chiar dacă se cunoşteau de mai demult şi erau prieteni, Shakira şi Lewis Hamilton ar fi făcut pasul către o relaţie recent.

Reclamă

Shakira și Lewis Hamilton au fost surprinși în timp ce se sărutau și se îmbrățișau. Cei doi au arătat semne de afecțiuni și s-au sărutat în fața prietenilor apropiați. Mai multe persoane prezente la Grand Prix-ul Spaniei, de la Barcelona, susțin că i-au văzut pe cei doi în timp ce se sărutau în paddock-ul de la Montmelo. Surse apropiate de familia Shakirei au confirmat că relația ei cu Lewis este încă la început și o descriu ca fiind lumina care îi aduce fericirea cântăreței columbiene”, au scris jurnaliștii Marca, citând-o pe jurnalista Silvia Taules.

Gerard Pique şi Clara Chia ceea ce nu a făcut în 12 ani de relaţie cu Shakira

Potrivit Gazzetta dello Sport, care citează golssip.it, Gerard şi Clara au purtat deja discuţii despre nuntă. Au abordat subiectul la o cină şi şi-au făcut şi un plan.

Jurnalista Monica Vergara anunţă, în presa din Spania, că subiectul a fost abordat în timpul unei cine romantice. Clara Chia a dat de înţeles că vrea un „eveniment intim, foarte simplu, la care să fie invitate numai familiile„.

Reclamă 4 / 0/3

Gerard Pique (35 de ani) și Clara Chia Marti (23) formează cel mai controversat cuplu din Spania. În plin scandal cu Shakira, Pique a postat prima imagine alături de iubita sa, care este mai mică cu 22 de ani decât Shakira.

Shakira a lansat mai multe piese în care l-a făcut praf pe Pique. Mai mult, le-ar fi spus copiiilor săi să nu îi mai spună bunică mamei lui Pique, lucru care a devastat-o pe femeie.

”E devastată de războiul pornit de Shakira. A luptat până la capăt pentru ca fiul său să se împace cu Shakira, dar astăzi a întors pagina și singurul lucru care o mai face să sufere este faptul că nepoții săi nu-i mai spun bunică, din cauza vedetei din America de Sud”, au scris cei de la revista spaniolă Lecturas, citaţi de Marca.

Shakira l-a „distrus” pe Gerard Pique într-o piesă

Shakira i-a dedicat o piesă lui Gerard Pique, fostul ei partener de viaţă. Versurile fac trimitere directă la relaţia pe care acesta o are cu Clara Chia, cântăreaţa sud-americană fiind extrem de dezamăgită de cum a fost tratată în relaţia cu fostul fundaş.

Una ca mine nu e pentru unul ca tine! Eram prea bună, de asta eşti acum cu una la fel ca tine!”, se arată într-un vers al melodiei, pe care Shakira a compus-o alături de DJ-ul argentinian Bizarapp.

Mai mult decât atât, Shakira transmite, în mod indirect, că nu există cale de împăcare între ea şi Gerard Pique: „Nu mă întorc la tine nici dacă plângi, nici dacă mă implori!

Totodată, solista face trimitere şi la faptul că Gerard Pique a lăsat-o în plin scandal, fiind asalatată de jurnalişti, însă nu se lasă învinsă de asta: „M-ai lăsat cu presa la uşă! Ai crezut că mă răneşti, dar m-ai făcut mai puternică!”, se mai arată în versurile piesei cântăreţei.

Reclamă

Noua piesă a Shakirei a devenit imediat virală. În doar nouă ore de la publicare, a strâns peste 20 de milioane de vizualizări.

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani Vezi toate știrile
Citește și