Închide meniul

Dezvăluiri uluitoare după ce a ucis-o pe mama copilului său şi a dat-o de mâncare la câini: „Am plătit scump pentru tot!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 30 martie 2023, 17:38

Dezvăluiri uluitoare după ce a ucis-o pe mama copilului său şi a dat-o de mâncare la câini: „Am plătit scump pentru tot!

Dezvăluiri uluitoare după ce a ucis-o pe mama copilului său şi a dat-o de mâncare la câini

Bruno Fernandes, condamnat la închisoare/ Profimedia

Portarul care a ucis-o pe mama copilului său şi a dat-o de mâncare la câini a făcut dezvăluiri uluitoare. Bruno Fernandes a declarat că oricine face greşeli, şi susţine că a plătit scump pentru faptul că a fost implicat în moartea unei femei de doar 25 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bruno Fernandes (38 de ani) a fost condamnat la 22 de ani de închisoare, după ce a complotat la uciderea fotomodelului brazilian care i-a dăruit un copil.

Dezvăluiri uluitoare după ce a ucis-o pe mama copilului său şi a dat-o de mâncare la câini

Bruno Fernandes a şocat întreaga lume în 2010, atunci când şi-a ucis amanta cu care avea un copil. Trei ani mai târziu, acesta a recunoscut fapta şi a fost condamnat la 22 de ani de închisoare.

În acest an, după o perioadă în care şi-a executat pedepasa în regim semideschis, Bruno Fernandes a fost eliberat şi a semnat un contract cu o echipă din liga regională din Brazilia.

La 13 ani distanţă după ce a complotat la uciderea mamei copilului său, Bruno Fernandes a făcut dezvăluiri uluitoare. Acesta susţine că încearcă să-şi vadă în continuare de carieră, şi susţine că ceea ce s-a întâmplat în 2010 a fost „o greşeală”.

Reclamă

„Vreau să vă spun că indiferent cât timp aș fi stat eu la închisoare lucrurile nu s-ar fi schimbat și acest lucru n-ar fi adus-o înapoi. Am plătit scump pentru tot și nu a fost ușor. Această experiență m-a ajutat să învăț multe, nu a fost o pedeapsă.

Din momentul în care oamenii ajung să-l cunoască pe Bruno mai bine, pe ființa umană Bruno, sunt sigur că mulți își vor schimba percepția. Am oportunitatea de arăta acest nou ’eu’ al meu.

Ce s-a întâmplat, s-a întâmplat. Am făcut o greşeală, una mare, dar oricine face greşeli în viaţă. Nu sunt un tip rău.

Reclamă 4 / 0/3

Lumea a încercat să-mi îngroape visul din cauza unei greşeli, dar i-am cerut iertare lui Dumnezeu, aşa că îmi văd în continuare de carieră”, a declarat Bruno Fernandes.

Bruno Fernandes şi-a omorât amanta care i-a dăruit un copil

În 2010, Bruno Fernandes a avut o relaţie cu Eliza Samudio, femeia rămânănd însărcinată. Portarul nu a fost de acord ca aceasta să păstreze copilul, şi a forţat-o pe să avorteze.

În cele din urmă, femeia nu a fost de acord, şi a ales să păstreze copilul. La câteva luni de la naştere, Eliza Samudio a încercat să-l convingă pe Fernandes să-şi recunoască copilul, acesta nu a fost de acord, şi a răpit-o pe femeie.

Se pare că un prieten al lui Bruno Fernandes ar fi ştrangulat-o pe femeie, chiar în faţa bebeluşului ei de câteva luni. Portarul a negat că ar fi implicat în această crimă înfiorătoare, însă ulterior, în 2013, a recunoscut totul, motiv pentru care a fost condamnat la 22 de ani de închisoare.

La începutul anului, Bruno Fernandes a fost eliberat din închisoare, cu condiţia ca acesta să se prezinte la fiecare trei luni la secretariatul Administraţiei Penitenciarelor din Rio de Janeiro.

Bruno Fernandes nu a stat mult timp fără echipă, după ce a fost eliberat din închisoare. Acesta a semnat cu Orion Futebol Clube, echipă dintr-o ligă rgeională din Brazilia.

Totodată, cât timp a stat în închisoare, Bruno Fernandes s-a pregătit pentru a deveni antrenor, fiind specializat în dezvoltarea mentală a fotbaliştilor, anunţă presa din Anglia.

Reclamă
Recomandări
  • Dezvăluiri uluitoare după ce a ucis-o pe mama copilului său
  • Ce a declarat portarul Bruno Fernandes

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și