Închide meniul
Foto

Diana Bulimar, apariție de senzație! Fosta „regină” a Europei la gimnastică a pozat topless: „Ghiciți cine s-a întors?”

Antena Sport Publicat: 19 iulie 2022, 17:08

Diana Bulimar, apariție de senzație! Fosta „regină” a Europei la gimnastică a pozat topless: „Ghiciți cine s-a întors?”

Diana Bulimar, apariție de senzație

Instagram bulimardianaofficial

  • Diana Bulimar, apariție de senzație
  • Fosta „regină” a Europei la gimnastică a pozat topless

Diana Bulimar a avut o apariție de senzație pe reţelele de socializare. Fosta „regină” a Europei la gimnastică a pozat topless şi a aprins imaginaţia celor 139.000 de urmăritori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 26 de ani, Diana Bulimar s-a întors recent de la filmările super show-ului „America Express”, unde va face pereche cu Larisa Iordache.

Diana Bulimar, apariție de senzație: a pozat topless!

Diana Bulimar a profitat de timpul liber şi a făcut senzaţie la mare, unde s-a pozat topless.

Reclamă

„Ghiciți cine s-a întors??! Îmi trag puțin sufletul și revin cu ce e nou în viața mea”, a transmis Diana Bulimar.

Diana Bulimar este fosta „regină” a Europei la gimnastică. A participat alături de lotul României de gimnastică la Jocurile Olimpice din vara lui 2012. Ea s-a calificat atunci în finala pe echipe, dar a ajuns în ultimul act și la individual, la bârnă.

Reclamă

Diana a cucerit la Londra medalia de bronz alături de colegele sale din lotul României. Doi ani mai târziu, în 2014, sportiva a obținut Aurul la Campionatele Europene de Gimnastică de la Sofia, tot la proba pe echipe.

EXCLUSIV | Momentul care a schimbat-o pe Diana Bulimar

Diana Bulimar a fost invitata lui Cătălin Oprișan la emisiunea AS.ro LIVE. Fosta gimnastă a dezvăluit un moment care i-a schimbat percepția despre viață.

Sportiva noastră s-a rugat la Dumnezeu ca o adversară să se accidenteze, iar a doua zi totul s-a întors împotriva ei. Bulimar și-a rupt degetele.

Reclamă 4 / 0/3

”Trebuie tot timpul să fiu un om bun. Mi-aduc aminte cum mi-am rupt degetele în 2011. Cred că mi-am rupt degetele atunci… pentru că erau Rusia, America, nu aveai cum să te bați cu ele, noi ne luptam pentru locul trei cu China. A fost foarte ok, ne-am făcut săriturile, totul frumos, eram pe locul trei, dar ele se apropiau foarte mult de noi. Fiind Tokyo, Asia, eram sigure că o să le dea mai mult.

Era o fată, și țin minte că dacă lua 14.400, ne băteau. M-am rugat atât de tare la Doamne, Doamne și am zis: ”Doamne, te rog, să-și rupă fata asta ceva, că nu vreau, vreau să venim pe locul trei, că nu mai pot. A luat fata 14.433, iar eu a doua zi, m-am dus și mi-am rupt degetele. De atunci, și nici în ziua de azi, am zis că nu o să mai doresc răul nimănui”, a dezvăluit Diana Bulimar la AS.ro LIVE.

EXCLUSIV | Diana Bulimar, la momentul adevărului: ”Am făcut o românească!”

Diana Bulimar a fost invitata lui Cătălin Oprișan la AS.ro LIVE și a povestit cum este viața în sala de gimnastică. Fosta sportivă și-a adus aminte și de Olimpiada de la Londra, din 2012.

Bulimar a dat cărțile pe față referitor la episodul în care a fost înlocuită de Larisa Iordache în finala de la bârnă și recunoaște faptul că ”s-a făcut o românească”.

”Cu bârna… mmm, a fost o românească, să spun așa. Pe înțelesul tuturor, eu am venit într-o finală și nu am mai urcat pe bârnă în finală, a urcat altcineva în locul meu. Am tras paiul scurt”, și-a adus aminte, cu zâmbetul pe buze, Diana Bulimar, la AS.ro LIVE, după care a continuat: ”Asta a fost, trebuie să trecem peste”.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Larisa Iordache şi-a dezvăluit secretul formei de invidiat
Extra • 9 dec., 13:28
FOTO
Larisa Iordache şi-a dezvăluit secretul formei de invidiat: „Îmi fac şi plăcerile vieţii!”. Dezvăluirile fostei gimnaste
Nadia Comăneci, "Zeiţa de la Montreal"
Gimnastică • 12 nov., 15:04
Nadia Comăneci, „Zeiţa de la Montreal”, a împlinit 62 de ani!
Simone Biles a scris istorie la Campionatele Mondiale
Gimnastică • 7 oct., 9:08
Simone Biles a scris istorie la Campionatele Mondiale! Americanca a câştigat aurul la individual compus
Echipa feminină de gimnastică a României s-a calificat la Jocurile Olimpice Paris 2024!
Gimnastică • 3 oct., 0:10
Echipa feminină de gimnastică a României s-a calificat la Jocurile Olimpice Paris 2024! 60 de sportivi români merg la Paris
Sandra Izbaşa, reacţie emoţionantă după ce s-a căsătorit religios
Extra • 30 iul., 19:17
FOTO
Sandra Izbaşa, reacţie emoţionantă după ce s-a căsătorit religios: „Ne bucurăm din suflet”. Naşa ei a fost chiar Andreea Răducan