Închide meniul
Foto

Diana, soţia lui Dan Şucu, dezvăluiri despre cum s-a cunoscut cu milionarul român: „Am fugit! Şase luni nu s-a întâmplat nimic!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 octombrie 2023, 13:22

Reclamă
Diana, soţia lui Dan Şucu, dezvăluiri despre cum s-a cunoscut cu milionarul român: „Am fugit! Şase luni nu s-a întâmplat nimic!”

Diana, soţia lui Dan Şucu, dezvăluiri despre cum s-a cunoscut cu milionarul român

Colaj Instagram

Diana, soţia lui Dan Şucu, dezvăluiri despre cum s-a cunoscut cu milionarul român. Povestea de dragoste dintre cei doi a început într-unul din magazinele deţinute de actualul finanţator al Rapidului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Diana şi Dan Şucu s-au cunoscut în urmă cu 19 ani. Şoţia finanţatorului majoritar de la Rapid a spus că a fost cerut-o de soţie după doar o lună de relaţie.

Diana, soţia lui Dan Şucu, dezvăluiri despre cum s-a cunoscut cu milionarul român

Asta se întâmpla în urmă cu 19 ani, la o petrecere. Ne-am întâlnit doar, nu ne-am cunoscut. El m-a văzut pe mine, eu nu l-am văzut pe el. Gazda a organizat un dans de societate cu biletele puse într-un bol. Primele două bilete au fost ale noastre. Teoretic, trebuia să dansez cu el dar acest moment nu a avut loc. Am fugit!!!

A fost tras următorul bilet cu numele altei doamne și seara s-a terminat fără ca eu să aflu cu cine ar fi trebuit să valsez. Șase luni nu s-a întâmplat nimic. La un moment dat, ne-am întâlnit la el în magazin. M-a invitat la o cafea și, practic, din momentul acela, nu ne-am mai despărțit. O luna mai târziu m-a cerut de sotie, mai exact pe 4 august 2005”, a spus Diana Şucu pentru cancan.ro.

Diana Şucu, mărturisiri tulburătoare despre trecutul ei: „Mama a suferit un şoc”

Diana Şucu a făcut mărturisiri tulburătoare despre trecutul ei. Soţia lui Dan Şucu a dezvăluit că s-a măritat prima oară la vârsta de 19 ani. Părinţii ei nu au fost de acord cu acest lucru.

Reclamă

Ulterior Diana Şucu avea să divorţeze şi să se recăsătorească cu actualul acţionar majoritar de la Rapid. Diana Şucu a vorbit şi despre pierderea tatălui ei. Ea a mărturisit că mama ei a suferit un şoc atunci.

Părinţii mei au fost foarte supărați când m-am căsătorit pentru că eram prea tânără, dar eram îndrăgostită şi s-au resemnat. Am stat măritată 8 ani, am divorţat şi l-am cunoscut pe Dan, soţul meu actual.

Tata, din nefericire, nu mai este, dar a fost un simbol pentru mine. Regăsesc multe lucruri la soţul meu de la tata, cum ar fi verticalitatea, responsabilitatea. Am fost foarte apropiată de părinţii mei.

Reclamă 4 / 0/3

Am învăţat pe la 26-27 de ani să plâng, mi se părea nedemn să mă vadă cineva că sufăr. Când tata s-a dus, mama a suferit un şoc, aşa că eu şi sora mea am încercat s-o liniştim. Iarna stătea la noi, vrem să o protejăm.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga Vezi toate știrile
Citește și