Închide meniul

Dieta minune cu care Răzvan Lucescu se menține în formă, la 54 de ani! Ce nu face niciodată în timpul zilei

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 ianuarie 2024, 17:48

Reclamă
Dieta minune cu care Răzvan Lucescu se menține în formă, la 54 de ani! Ce nu face niciodată în timpul zilei

Dieta minune cu care Răzvan Lucescu se menține în formă, la 54 de ani

Răzvan Lucescu, la un antrenament al lui PAOK / Profimediaimages

S-a aflat care este dieta minune cu care Răzvan Lucescu se menține în formă de zile mari, la 54 de ani. Antrenorul lui PAOK a oferit detalii despre modul prin care reușește să își „ascundă” vârsta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fac sacrificii„, a afirmat fostul selecționer. Acesta a dezvăluit că din meniul său nu lipsesc peștele și salatele. Consumă multe legume la grătar și evită mâncarea gătită.

Dieta minune cu care Răzvan Lucescu se menține în formă, la 54 de ani

Mănânc puțin, fac sacrificii și nu arăt ca la 20 de ani, arăt ca la 50 de ani… Fac eforturi. Încerc să mănânc cât mai puțin, încerc să mănânc cât mai mult pește, încerc să nu mănânc gătit. Mănânc salate, legume la grătar sau la cuptor, deci cât mai simplu și natural”, a declarat Răzvan Lucescu la playsport.ro.

Fiul lui Mircea Lucescu a ținut să afirme că niciodată nu consumă alcool în timpul zilei.

Beau un pahar sau două de vin seara, dar în timpul zilei nu beau deloc alcool. Fac sport, iar asta mă ajută și pentru relaxare și mă ajută să fiu pe teren, la antrenamente și meciuri, așa cum îmi doresc”, a mai spus Răzvan Lucescu.

Reclamă

Răzvan Lucescu locuiește la Salonic din 2021, când a plecat de la Al Hilal și a revenit pe banca lui PAOK. A avut motive de sărbătoare la final de 2023. PAOK are șase victorii la rând în campionat și este lider în Grecia. Are 35 de puncte, cu unul mai mult decât Panathinaikos.

Răzvan Lucescu face scut în jurul lui Ianis Hagi

Răzvan Lucescu face scut în jurul lui Ianis Hagi şi a avut un mesaj pentru contestatarii fiului „Regelui”. Fostul selecţioner al României ştie care este marea problemă cu care se confruntă mijlocaşul de 25 de ani al lui Deportivo Alaves.

Antrenorul lui PAOK anunţă că Ianis Hagi suferă din cauza povarei numelui tatălui său. Răzvan Lucescu este convins că ar trebui ca Ianis să nu mai fie comparat cu Gică Hagi, cel mai bun marcator din istoria naţionalei României.

Reclamă 4 / 0/3

Nu este drept (n.r. cum este tratat Ianis Hagi). Asta este, o să sufere enorm în continuare. Vor fi comparații în continuare, iar lumea îl va critica cu mare ușurință mereu. Va fi văzut altfel de cum a fost văzut Gică Hagi la început și apoi când a avut vârsta lui Ianis.

Nu are ce să facă, asta este realitatea. Trebuie să se obișnuiască și probabil îl va întări foarte tare, dar în sufletul lui vor rămâne frustrări”, a declarat Răzvan Lucescu.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și