Închide meniul

Diletta Leotta face senzaţie şi în sala de fitness. Cum a fost surprinsă cea mai frumoasă jurnalistă din Italia

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 aprilie 2021, 11:50

Diletta Leotta face senzaţie şi în sala de fitness. Cum a fost surprinsă cea mai frumoasă jurnalistă din Italia

Facebook Diletta Leota

Nu trece zi fără ca Diletta Leotta să aprindă imaginaţia bărbaţilor. Aceasta este una dintre cele mai sexy jurnaliste din lume. Diletta nu duce lipsă de admiratori nici în rândul fotbaliştilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zlatan Ibrahimovic este unul dintre starurile care au rămas impresionaţi de apariţia celebrei jurnaliste. Frumoasa blondă de 28 de ani a apărut într-o reclamă alături de starul suedez Zlatan Ibrahimovic, despărţindu-se la scurt timp după de de pugilistul cu care era într-o relaţie.

Ea s-a făcut remarcată la Sky Sport, prezentând iniţial meciurile din Serie B. Popularitatea sa este dovedită şi în mediul online, având aproape şapte milioane de urmăritori pe contul de Instagram. Diletta Leotta are un corp perfect.

Iar acest lucru se datorează şi orelor petrecute în sala de fitness. Dacă vrei să ai şi tu un trup perfect, intră în concurs și poți câștiga săptămânal un aparat de fitness de la AloShop. Poţi aduce sala de fitness chiar la tine acasă. 

WorkOut from Home | Pentru cei care stau acasă, dar nu stau acasă

Şi tu poţi să fii în formă la fel ca Sommer Ray! În perioada 9 aprilie – 7 mai îţi oferim 4 cadouri din partea AloShop. Tot ce trebuie să faci e să te înscrii AICI la concursul WorkOUT from Home.

Reclamă

Nu trebuie să mergi la sală ca să faci mișcare, nici măcar nu trebuie să ieși din casă! Fă mișcare la tine acasă! Intră în concurs și poți câștiga săptămânal un aparat de fitness de la AloShop.

Îţi aducem acasă o veritabilă sală de forţă. Am oferit deja un premiu, dar mai poţi câştiga un aparat Total Crunch, unul Wayflex Corawave şi un Inshape. Totul pentru ca perioada de pandemie să treacă mai uşor pentru tine.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 21:15 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! Vezi toate știrile
Citește și