Închide meniul
Foto

Din ce face bani Ioana Ţiriac, fiica miliardarului român! Anunțul făcut chiar de mama ei

Alexandra Costea Publicat: 17 octombrie 2024, 11:33

Reclamă
Din ce face bani Ioana Ţiriac, fiica miliardarului român! Anunțul făcut chiar de mama ei

Din ce face bani Ioana Ţiriac fiica miliardarului român

Ion şi Ioana Ţiriac - colaj AntenaSport, Profimedia şi Instagram

Din ce face bani Ioana Ţiriac, fiica miliardarului român! La doar 27 de ani, fiica lui Ion Ţiriac a reușit să-și construiască o carieră de invidiat. Tânăra nu are nici o legătură cu lumea sportului, dar se bucură de un real succes. Fiica miliardarului lucrează în Dubai, cunoscut drept „raiul milionarilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Țiriac are trei copii, pe Ioana și Karim din relația cu jurnalista de origine egipteană Sophie Ayad, și pe Alexandru Ion, care este rodul iubirii dintre fostul tenismen și fostul fotomodel Mikette Von Issenberg.

Din ce face bani Ioana Ţiriac, fiica miliardarului român! Anunțul făcut chiar de mama ei

Singura fiică a miliardarului român a absolvit liceul în București, iar apoi și-a continuat studiile peste ocean. Ioana a plecat să studieze în Statele Unite, unde a absolvit cursurile Universității din Miami. Acolo, tânăra în vârstă de 27 de ani s-a specializat în economie. Cu toate acestea, nu a vrut să se ocupe de afacerile familiei, această datorie revenidu-i fratelui ei mai mare, Alexandru Ion. După încheierea studiilor, tânără s-a stabilit în Dubai, acolo unde a reușit să-și construiască o carieră de succes. Chiar mama sa a fost cea care a făcut marele anunț.

Ioana a intrat pe piața imobiliară din Emiratele Arabe Unite, angajându-se la o firmă de renume din „raiul milionarilor”. Sophie Ayad, mama tinerei în vârstă de 27 de ani, a fost cea care a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu fiica sa alături de alți agenți imobiliari. Fiica miliardarului a fost mereu rezervată în ceea ce privește viața sa privată. Cu toate că nu se afișează atât de des în mediul online, Ioana are o comunitate de peste 30.000 de urmăritori pe Instagram.

Sophie Ayad, mama Ioanei, a rămas în relații bune cu Ion Țiriac, chiar și după despărțire. Cei doi au format un cuplu timp de 9 ani. Jurnalista de origine egipteană se bucură în continuare de un grad important de popularitate, datorită renumelui pe care și l-a făcut în profesie.

Reclamă
Reclamă

Câți copii ar avea, de fapt, Ion Țiriac

Cu toate că doar trei copii legitimi, miliardarul în vârstă de 85 de ani le-a dezvăluit jurnaliștilor italieni ca el este de părere că are mai mulți copii. Mai exact, Ion Ţiriac susține că are 33 de copii. Fostul tenismen a mărturisit că averea sa va fi împărțită în mod egal între aceștia.

”Mereu mi-au plăcut femeile, nu pot să explic acum din ce motiv. Am 3 copii legitimi, dar am 33 în total. Nu îmi poartă numele, dar după dispariția mea, averea va fi împărțită în 33 de părți egale. Toată lumea va primi aceeași sumă”, a declarat Ion Țiriac, pentru rosario3.

Reclamă
Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:02

Gerard Pique știe cum se poate rezolva problema programului încărcat din fotbal! Soluția propusă de fostul fundaș de la Barcelona

14:58

Veşti uriaşe pentru Barcelona! Jucătorii care s-au recuperat pentru duelurile „de foc” cu Bayern şi Real Madrid

14:47

Cristiano Ronaldo este cel mai bine fotbalist din lume. Top 10 jucători cel mai bine plătiți jucători

14:25

Veste proastă pentru Atletico Madrid! Motivul pentru care nu va putea vinde bilete la meciurile din deplasare

14:20

UEFA a sancționat România după meciul cu Lituania, din Ghencea! Amendă pentru FRF și sector de stadion închis, la următorul duel

14:18

„Pentru mine e Steaua!” Giani Kiriţă, reacţie fermă înainte de Dinamo – FCSB! Ce scor a anunţat

1 VideoUrnele actualizate pentru preliminariile World Cup 2026, după Lituania – România 1-2. Ce îi aşteaptă pe tricolori 2 „Ei ţin naţionala în spate!” Gigi Becali a ridicat în slăvi patru jucători de la naţionala României. Ce a spus despre Lucescu 3 Cine are mai multe șanse: Max sau Lando? Analiza lui Adrian Georgescu 4 Gigi Becali a anunţat că FCSB a realizat primul transfer al iernii: „Mihai Stoica mi-a spus că s-a rezolvat” 5 EXCLUSIV„Atunci s-a produs declicul!” Gică Popescu știe când a „renăscut” echipa națională! Mesaj ferm după al patrulea succes la rând 6 EXCLUSIVNicolae Stanciu e cu gândul la World Cup 2026, după Lituania – România 1-2: „Vom da totul pentru a ataca Mondialul”
Citește și