Închide meniul

Directorul CSȘ Dinamo, acuzat că a agresat sexual o tânără de 15 ani pe care o antrena! Bărbatul a fost arestat preventiv

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 februarie 2023, 13:18

Directorul CSȘ Dinamo, acuzat că a agresat sexual o tânără de 15 ani pe care o antrena! Bărbatul a fost arestat preventiv

Constantin Cristinel Iacoban este directorul CSȘ Dinamo

Constantin Cristinel Iacoban este directorul CSȘ Dinamo / gsp.ro

Directorul Clubului Sportiv Școlar Dinamo (CSȘ Dinamo) este acuzat că a agresat sexual o tânără de 15 ani pe care o antrena! Caz șocant în lumea sportului din România. Constantin Cristinel Iacoban, care activează și ca antrenor de atletism, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a fost trimis în instanță sub acuzațiile de agresiune sexuală săvârșită asupra unei minore.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Cristinel Iacoban este acuzat că ar fi agresat sexual o sportivă de 15 ani, în luna noiembrie a anului 2021.

Directorul CSȘ Dinamo, acuzat că a agresat sexual o tânără de 15 ani pe care o antrena

Potrivit g4media.ro, bărbatul de 59 de ani i-ar fi atins tinerei zonele intime, sub pretextul unui masaj de refacere musculară. Iacoban colabora cu tânăra respectivă de 9 ani.

Alte două fete au mers la audieri și l-au acuzat pe directorul CSȘ Dinamo că ar fi avut un comportament asemănător asupra lor.

Cristinel Iacoban a fost trimis în instanță la Judecătoria Sectorului 2 din București, iar pe 9 februarie 2023 s-a decis arestarea preventivă a acestuia pe durata a 30 de zile.

Reclamă

Conform Codului Penal, dacă va fi găsit vinovat, Iacoban riscă o pedeapsă de la 2 la 7 ani de închisoare.

“La data de 08.02.2023, într-o cauză constituită în cursul lunii ianuarie 2023, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un inculpat pentru săvârşirea unei infracţiuni de agresiune sexuală comisă asupra unui minor, probele administrate în cauză până în prezent conturând următoarea situaţie de fapt: 

În data de 09 noiembrie 2021, inculpatul, profesor de atletism la un club sportiv din Bucureşti, a exercitat asupra persoanei vătămate, una dintre elevele sale, în vârstă de 15 ani la momentul savarsirii faptei, acte de natură sexuală, altele decât cele care s-ar putea circumscrie infracţiunii de viol. 

Reclamă 4 / 0/3

Profesor de atletism, arestat preventiv sub acuzațiile de agresiune sexuală asupra unei eleve

Actele de natură sexuală au fost exercitate de inculpat în mod repetat şi prin punerea persoanei vătămate minore în imposibilitate de a se apăra sau de a-şi exprima voinţa, în timp ce se aflau într-o garsonieră din București, unde cei doi ajunseseră ca urmare a pretextului invocat de inculpat de efectuare a unui masaj de refacere musculară, în contextul unui raport de autoritate generat de relaţia profesor-elev şi a unei disproporţii fizice dintre aceştia. 

În data de 08.02.2023, inculpatul a fost prezentat Judecătoriei Sectorului 2 Bucureşti cu propunere de luare a măsurii arestării preventive, propunerea fiind admisă în aceeaşi zi şi dispunându-se arestarea preventivă a inculpatului pentru o durată de 30 de zile. 

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri – Biroul Agresiuni Sexuale din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti. 

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se arată în comunicatul emis de Compartimentul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și