Închide meniul
Foto

„Doamne, miluiește-mă”. Gigi Becali, reacţie dură după divorţul dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Ce l-a nemulţumit pe patronul FCSB

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 19 octombrie 2021, 19:47

„Doamne, miluiește-mă”. Gigi Becali, reacţie dură după divorţul dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Ce l-a nemulţumit pe patronul FCSB

Anamaria Prodan aşteaptă să divorţeze de Laurenţiu Reghecampf

Colaj Instagram / Hepta

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf divorţează după ce antrenorul a recunoscut că are o aventură că o tânără care ar fi însărcinată şi ar urma să îi dăruiască o fetiţă. Aflat în conflict cu impresara de mai mult timp, Gigi Becali a reacţionat imediat legat de subiectul despărţirii dintre cei doi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, reacţie dură după divorţul Anamariei Prodan

Căsnicia dintre Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan mai există doar în acte. Cei doi nu-şi mai vorbesc şi urmează să se separe şi oficial. La auzul acestei veşti, Gigi Becali a reacţionat. După ce tehnicianul a declarat că a depus actele de divorț, în presă a apărut informația potrivit căreia presupusa parteneră a acestuia ar fi insărcinată în trei luni.

„Pe mine n-are de ce să mă ierte. Când greșesc, atunci spun mulțumesc că m-ai iertat. E foarte bine că m-a iertat, dar te rog, nu vreau să vorbesc despre asta. Eu vorbesc despre femei vreodată sau stau eu de vorbă cu femei? Fac eu afaceri cu femei? Singura care era, era ea, dar nu mă mai interesează.

Să-i dea Dumnezeu sănătate, e problema mea? Îmi pare rău că divorțează, dar nu mă interesează, e problema lor? Intru eu în d-astea? Doamne, miluiește-mă!”, a declarat Gigi Becali, conform sport.ro.

Anamaria Prodan s-a rupt definitiv de Reghecampf

Căsnicia dintre Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan mai există doar în acte. Impresara iese la rampă şi spune totul. Antrenorul i-a interzis să-i mai poarte numele, iar împăcarea este exclusă.

Reclamă

„Nu mă mai lasă să îi port numele. Soţul mi-a cerut să renunţ la numele Reghecampf”, a spus Prodanca la Pro TV, dar nu s-a oprit aici. Impresara a dezvăluit ultima discuţie avută cu Laurenţiu Reghecampf. Spune că soţul ei ar fi şantajat.

„Nu trebuia să apară cu poze peste noapte. Am avut o discuţie cu soţul meu acum 2 nopţi. Că ei nu şi-au dorit niciodată să apară în presă, nu a apărut niciodată în presă şi că nu se ltie de unde sunt venite aceste poze. Probabil că sunt un cuplu dacă toată presa are poze cu ei. Eu cred că e şantajat.

Eu îmi doresc să continue drumul pe care eu i l-am dat. Am fost o echipă superbă, neajutată de nimeni. Am ţinut drumul bun. Alături de mine Reghecampf a fost cel mai tânăr antrenor care a jucat finală de Champions League Asia. Aşa aş vrea să continue. Îmi vine greaţă. Pentru noi şi familia mea e ceva oribil.

Reclamă 4 / 0/3

Fetele mele şi băiatul meu să-mi spună că le e greu să se ducă la şcoală. Nu ştiu ce făcea prin Dubai. Soţul meu e un om unic. Lumea nu a înţeles de ce am tras atât cu soţul meu. Nu am să dau satosfacţie nimănui doar de dragul unei pipiţe. Nu mă interesează dacă e însărcinată sau nu. Dacă eşti însărcinată nu trebuie să stai cu mască. Sau ai vreun deal cu cineva. E penibil lşi jenant ceea ce se întâmplă”, a spus Prodanca.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și