Închide meniul

Doliu în lumea sportului românesc! Marian Velicu a murit la doar 47 de ani

Publicat: 10 iulie 2024, 13:42

Reclamă
Doliu în lumea sportului românesc! Marian Velicu a murit la doar 47 de ani

Marian Velicu a murit la doar 47 de ani

Marian Velicu a murit la doar 47 de ani/ CS Dinamo Facebook

Marian Velicu, fostul vicecampion mondial la box, a murit la doar 47 de ani. Acesta a pierdut lupta cu o boală necruţătoare, după cum a anunţat CS Dinamo, într-o postare oficială.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marian Velicu a participat şi la Jocurile Olimpice de la Sydney, din urmă cu 24 de ani. Acesta a câştigat medalia de bronz la Campionatele Europene, la categoria 48 de kg.

Marian Velicu a murit la doar 47 de ani

CS Dinamo şi FR Box au confirmat decesul lui Marian Velicu şi au postat câte un mesaj pe conturile oficiale de socializare.

Clubul Sportiv Dinamo deplânge trecerea la cele veşnice a fostului pugilist Marian Velicu. În vârstă de numai 47 de ani, acesta s-a stins în urma unei boli necruţătoare„, a transmis CS Dinamo.

În urma unei boli necruțătoare, s-a stins din viață fostul boxer Marian Velicu, vicecampion mondial și medaliat cu bronz la Campionatele Europene, la categoria 48 kg. De asemeni, Marian Velicu a participat la Jocurile Olimpice de la Sydney, din 2000. Dumnezeu să îl odihnească în pace”, a fost mesajul transmis şi de FR Box, pe Facebook.

Reclamă
Reclamă

Component al secţiei de box de la Dinamo, Marian Velicu a fost vicecampion mondial şi medaliat cu bronz la Campionatele Europene, la categoria 48 kg. De asemenea, a participat la Jocurile Olimpice de la Sydney, din 2000.

După cariera sportivă, a lucrat ca poliţist în cadrul DGPMB.

Reclamă
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:04

LIVE VIDEOBenfica – Gil Vicente se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Meciul serii din Liga Portugal

22:02

Reacţia lui Dan Petrescu, după ce i s-a cerut demisia de la CFR: „Când nu sunt aici, sunt bun!” Discurs dur după eşecul cu UTA

21:24

Ciprian Deac și-a turnat cenușă în cap după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre greșeala din prima repriză

21:10

Valentin Costache, euforic după ce a marcat în CFR Cluj – UTA 1-3: „Mă bucur pentru mine, aveam mare nevoie!”

21:05

LIVE TEXTRapid – Oțelul Galați 0-0. Ocazii uriaşe ratate de echipa lui Şumudică! Duel „de foc” în Giuleşti

20:37

Bayern a marcat „golul sezonului” în derby-ul cu Bayer Leverkusen! Reuşita de senzaţie care i-a făcut pe fani să o ia razna

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și