Închide meniul

Dorel Zamfir a murit la 62 de ani

Dan Roșu Publicat: 6 octombrie 2023, 14:04 / Actualizat: 9 octombrie 2023, 20:10

Reclamă
Dorel Zamfir a murit la 62 de ani

Dorel Zamfir a murit la 62 de ani

Dorel Zamfir a murit la 62 de ani - Facebook FC Argeş

Dorel Zamfir a murit la 62 de ani! Fost fotbalist al echipelor FC Argeş, Farul Constanţa, Dinamo şi Steaua, Dorel Zamfir a decedat la vârsta de 62 de ani, au anunţat vineri, reprezentanţii formaţiei piteştene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Familia alb-violetă deplânge trecerea în nefiinţă a lui Dorel Zamfir, fosta extremă dreapta a Argeşului din perioada anilor ’80.

Înmormântarea va avea loc duminică, la ora 12:00, la cimitirul Reînvierea din Bucureşti (Sectorul 2). Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanţe familiei îndurerate!”, a informat pagina de Facebook a echipei FC Argeş.

Dorel Zamfir a murit la 62 de ani

După ce a activat la Farul, Dinamo şi Steaua, în 1983 a ajuns la FC Argeş unde a jucat timp de 6 ani, perioadă în care a adunat 196 de meciuri şi 17 goluri în tricoul alb-violet.

În total, fostul fotbalist Dorel Zamfir a adunat 250 de meciuri în Divizia A şi a reușit să înscrie 24 de goluri. În cariera sa Dorel Zamfir a mai jucat și pentru formaţiile Gloria Bistriţa şi Flacăra Moreni.

Reclamă

În perioada în care activa la Dinamo, în 1981, Dorel Zamfir a participat cu naţionala U20 a României la Cupa Mondială Under-20 din Australia, unde „tricolorii” au obţinut medaliile de bronz.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” Vezi toate știrile
Citește și