Închide meniul

Dosar penal după accidentul în care Gigi Becali s-a ales cu o coastă fisurată! Rezultatele alcooltest şi drugtest

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 noiembrie 2023, 19:16

Reclamă
Dosar penal după accidentul în care Gigi Becali s-a ales cu o coastă fisurată! Rezultatele alcooltest şi drugtest

Dosar penal după accidentul în care Gigi Becali s-a ales cu o coastă fisurată

Gigi Becali, la Poliţia oraşului Pantelimon / Foto: observatornews.ro

S-a deschis un dosar penal după accidentul în care Gigi Becali s-a ales cu o coastă fisurată, după ce a ajuns cu bolidul lui de 500.000 de euro într-un şanţ. IPJ Ilfov a venit cu un comunicat în care a venit cu precizări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali s-a dus la poliţie după miezul nopţii, la finalul meciului FCSB – FCU Craiova, scor 2-1. A oferit declaraţii şi a recunoscut că el a fost la volanul limuzinei de lux, în momentul accidentului. Chiar dacă a decis să nu îi facă plângere penală celui din cauza căruia s-a produs accidentul, şi care e de negăsit, poliţiştii au deschis un dosar de urmărire penală pentru vătămare corporală din culpă.

Dosar penal după accidentul în care Gigi Becali s-a ales cu o coastă fisurată

Gigi Becali a fost testat cu aparatele alcooltest şi drugtest, ambele rezultate fiind negative.

La data de 13 noiembrie a.c., în jurul orei 01:10, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o unitate spitalicească din Bucureşti, cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, în jurul orei 00:10, la unitatea medicală respectivă s-a prezentat un bărbat, care a declarat că a fost victima unui accident rutier, produs la data de 12 noiembrie a.c. pe DNCB, km 13 + 500 Dobroeşti”, a transmis, luni, IPJ Ilfov, potrivit news.ro.

Poliţiştii din Pantelimon s-au deplasat la acel spital, pentru continuarea cercetărilor, şi au identificat victima, un bărbat în vârstă de 65 de ani.

Reclamă

Din primele cercetări a rezultat faptul că bărbatul respectiv ar fi fost conducătorul autoturismului implicat în evenimentul rutier din data de 12 noiembrie a.c., produs pe DNCB la km 13+500 în zona localităţii Dobroeşti. În cauză conducătorul auto a fost testat cu aparatele din dotare, în vederea depistării prezenţei în organism a alcoolului şi a substanţelor psihoactive, rezultatele fiind negative”, a precizat sursa citată.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii rutieri din Pantelimon în vederea identificării unor posibili participanţi la trafic implicaţi în producerea evenimentului rutier şi a stabilirii cu exactitate a tuturor condiţiilor şi împrejurărilor în care acesta s-a produs, în cauză fiind deschis dosar de urmărire penală pentru vătămare corporală din culpă.

Gigi Becali a avut de suferit în urma accidentului: „Am o fisură la coastă. Am băgat un corset şi am plecat”

Patronul FCSB-ului a anunţat iniţial că nu are probleme medicale. Totuşi, în urma unui RMN a aflat că are o coastă fisurată.

Reclamă 4 / 0/3

Eu sunt bine sănătos, dar tot am aşa o fisură. Am făcut RMN şi am o fisură la coastă. De aia s-a făcut accidentul. Să nu mă duc la sfinţire la Comanca, la Olăneşti. Am băgat un corset şi am plecat. Acum mă întorc. Omul ăla a plecat de frică. S-a făcut că nu vede. Dacă n-ai bărbăţie… Pe vremea la Ceauşescu ne-am bătut vreo 5-6 inşi.

Toţi au luat-o la fugă când a venit miliţia. Eu am stat pe loc. Mie mi-e ruşine să fug. Am bărbăţie. Asta-i virtute, este cadou. Nu pot să mă laud cu ce mi-a dat Dumnezeu cadou.

Acum am o fisură, mi-am pus corset şi am plecat la sfinţire, la biserică. Fisura este la coastă. Nu este grav. Şi dacă e grav, dacă ai bărbăţie, suporţi şi durerea şi totul.

Bărbăţia este să suporţi tu durerea şi cei de lângă tine să nu îşi dea seama. Eu nu vreau să fac rău oamenilor. O să îl prindă pe camere, dar nu fac eu de astea. O să dau şi camerele mele de la maşină.

Problema este că a venit din lateral. Eu eram în depăşirea lui când el a intrat în mine. Aveam două soluţii: instinctul este să intru în şanţ şi să distrugi maşina. I-a fost frică, îţi dai seama”, a spus Becali, citat de fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiul de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și