Închide meniul
Foto

Dragoș Nedelcu, părăsit de iubită chiar de Paște! „Nu se mai putea așa! Nu mai aveam cum să o numim relație!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 23 aprilie 2022, 19:35

Dragoș Nedelcu, părăsit de iubită chiar de Paște! „Nu se mai putea așa! Nu mai aveam cum să o numim relație!”

Dragoș Nedelcu și Aza Gabriela erau într-o relație de doi ani

fanatik.ro

Dragoș Nedelcu are probleme și în viața personală, nu doar în cea sportivă. Fotbalistul împrumutat de FCSB la Farul a fost părăsit de soție chiar de Paște, în Sâmbăta Mare!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dragoș Nedelcu era într-o relație cu cântăreața Aza Gabriela de aproximativ doi ani. Cei doi au ajuns să petreacă din ce în ce mai puțin timp împreună, iar artista a decis să pună capăt poveștii. A făcut-o chiar în Sâmbăta Mare, cu o zi înainte de Paște!

Dragoș Nedelcu, părăsit de iubită chiar de Paște

Nu se mai putea, relația noastră nu mai funcționa. Deja aveam, amândoi, alte priorități. Începusem să ne vedem din ce în ce mai rar, nu ne mai înțelegeam aproape deloc”, a spus Aza Gabriela, potrivit fanatik.ro.

Nedelcu a fost plecat în Germania timp de șase luni, fiind împrumutat de FCSB la Fortuna Dusseldorf, în timp ce Aza Gabriela a fost mai mereu în deplasare, fiind ocupată cu repetițiile și concertele.

”Cu el plecat mai tot timpul, cu cantonamentele, nu mai aveam cum să numim o relație ceea ce se era între noi. În plus, ca să fiu sinceră, eu eram destul de ocupată, cu repetiții, cu concertele, ne vedeam foarte rar. De aceea ne-am despărțit”, a mai spus Gabriela.

Reclamă

Dragoș Nedelcu și Aza Gabriela s-au cunoscut pe Instagram. De la schimbul de mesaje au ajuns rapid la o conexiune mai puternică.

Nedelcu are probleme și pe plan sportiv. Revenit la Farul după ce și-a pierdut locul de titular la FCSB, fotbalistul de 25 de ani nu se regăsește nici la echipa lui Gică Hagi.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și