Închide meniul
Foto

Dragoş Nedelcu şi iubita lui, imagini „fierbinţi” în piscină! Cât de frumoasă e partenera mijlocaşului campioanei României

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 septembrie 2023, 18:13

Reclamă
Dragoş Nedelcu şi iubita lui, imagini „fierbinţi” în piscină! Cât de frumoasă e partenera mijlocaşului campioanei României

Dragoş Nedelcu şi iubita lui, imagini "fierbinţi" în piscină

Dragoş Nedelcu şi Anca Gheauru / Colaj Instagram

Dragoş Nedelcu şi iubita lui au postat imagini „fierbinţi” în piscină. Mijlocaşul Farului este într-o relaţie cu Anca Gheauru şi îi face mereu declaraţii de dragoste pe reţelele sociale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Internaţionalul român de 26 de ani a trecut peste despărţirea de cântăreaţa Aza Gabriela. Povestea lor de iubire s-a spulberat după doi ani, în 2022, chiar înainte de Paşte.

Dragoş Nedelcu şi iubita lui, imagini „fierbinţi” în piscină

Nedelcu nu a stat mult timp singur. Şi-a găsit imediat fericirea în braţele Ancăi Gheauru, cea care este de o frumuseţe răvăşitoare (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Lăsat în afara lotului de Edi Iordănescu, pentru „dubla” naţionalei României cu Israel şi Kosovo, mijlocaşul campioanei se bucură de câteva zile de vacanţă.

Dragoş Nedelcu şi-a dus iubita în Poiana Braşov şi s-au cazat la un hotel de patru stele. Au făcut mai multe fotografii în piscină, pe care le-au arătat şi urmăritorilor lor de pe Instagram.

Jucătorul cu şase selecţii la naţionala de seniori a României a avut şi un mesaj. „Pentru totdeauna”, i-a scris Dragoş iubitei lui. Anca a reacţionat cu trei emoji care înfăţişează inimi.

Reclamă

Anca are 29 de ani şi a fost alături de iubitul său la petrecerea de titlu a celor de la Farul. Anca Gheauru a atras toate privirile la petrecerea la care Hagi a făcut show: a fost DJ, a cântat şi a dansat. 900.000 de euro este cota pe care o are Dragoş Nedelcu pe Transfermarkt.

Dragoș Nedelcu, părăsit de iubită chiar de Paște

Aza Gabriela a vorbit despre despărţirea de Dragoş Nedelcu. Cei doi ajunseseră să petreacă din ce în ce mai puțin timp împreună, iar artista a decis să pună capăt relaţiei. A făcut-o chiar în Sâmbăta Mare, cu o zi înainte de Paște!

Nu se mai putea, relația noastră nu mai funcționa. Deja aveam, amândoi, alte priorități. Începusem să ne vedem din ce în ce mai rar, nu ne mai înțelegeam aproape deloc”, a spus Aza Gabriela, potrivit fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Înainte să se întoarcă la echipa lui Hagi, Nedelcu a fost plecat în Germania timp de șase luni, fiind împrumutat de FCSB la Fortuna Dusseldorf. În acelaşi timp, Aza Gabriela a fost mai mereu în deplasare, fiind ocupată cu repetițiile și concertele.

Cu el plecat mai tot timpul, cu cantonamentele, nu mai aveam cum să numim o relație ceea ce se era între noi. În plus, ca să fiu sinceră, eu eram destul de ocupată, cu repetiții, cu concertele, ne vedeam foarte rar. De aceea ne-am despărțit”, a mai spus Gabriela.

Dragoș Nedelcu și Aza Gabriela s-au cunoscut pe Instagram. De la schimbul de mesaje au ajuns rapid la o conexiune mai puternică.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și