Închide meniul
Foto

Drama prin care trece fosta soţie a lui Hulk, după ce atacantul brazilian aşteaptă un copil cu nepoata ei. „Nu înţeleg ce mi s-a întâmplat, durerea este foarte mare!”

Reclamă

Publicat: 24 septembrie 2021, 21:17

Drama prin care trece fosta soţie a lui Hulk, după ce atacantul brazilian aşteaptă un copil cu nepoata ei. „Nu înţeleg ce mi s-a întâmplat, durerea este foarte mare!”

Hulk s-a căsătorit cu nepoata fostei soţii

Colaj Instagram

Givanildo Vieira de Souza, cunoscut drept Hulk, a divorţat de Iran Angelo de Souza şi s-a recăsătorit la numai câteva luni distanţă. Femeia cu care a fost împreună trei copii încă nu şi-a revenit din şoc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Drama prin care trece fosta soţie a lui Hulk. „Camila ştia slăbiciunile mele”

Iran Angelo (52 de ani) a rupt tăcerea şi a dezvăluit că a fost trădată de cea pe care o considera a fi unul dintre copiii ei.

Mă trezesc şi mă duc la somn fără să pot înţelege de ce mi s-a întâmplat aşa ceva. Durerea este foarte mare, uneori cred că îmi va smulge inima. Pentru mine era ca o fiică (n.r. noua soţie a lui Hulk).

I-am dat totul, acestei fete, de când a venit pe lume. Mi-am sacrificat de atâtea ori visele pentru a i le face pe ale ei să devină realitate. Şi aici nu vorbesc doar despre bunuri materiale, pentru că este uşor de dat când ai bani, ci mă refer la dragoste, afecţiune, atenţie, respect. Totul!

Ştia slăbiciunile mele, durerile şi temerile mele. A avut parte de dragostea mea necondiţionată. Tot ceea ce îmi spunea era bun, corect şi etic. Era perfectă, dar Doamne, cât de mult m-am înşelat. Totul mi s-a întâmplat pentru că am iubit-o prea mult şi am avut încredere în ea„, a declarat fosta soţie a lui Hulk pentru Record, citată de The Sun.

Reclamă

Hulk are o avere estimată la 70 de milioane de dolari. Brazilianul a fost plătit regeşte în China. A încasat un salariu anual de 18.3 milioane de euro de la Shanghai SIPG, echipă pentru care a înscris 51 de goluri în 100 de meciuri din campionat. Hulk nu şi-a mai dorit să-şi prelungească înţelegerea cu asiaticii şi s-a întors în ţara natală, acolo unde a semnat cu Atletico Mineiro.

Hulk a divorţat de Iran Angelo de Souza în 2019. Are trei copii cu ea: Ian, Tiago şi Alice.

Hulk aşteaptă un copil cu noua lui soţie: „Sunt binecuvântat!”

Reclamă 4 / 0/3
View this post on Instagram


A post shared by Givanildo V. De Sousa- Hulk (@hulkparaiba)

Astăzi, cu o inimă plină de recunoştinţă faţă de Dumnezeu, vin să vă împărtăşesc că, pentru a patra oară, sunt binecuvântat cu un copil. Sunt atât de fericit şi nu pot decât să îi mulţumesc lui Dumnezeu.

Aşteptăm deja cu nerăbdare să te primim, copilule, şi să te iubim necondiţionat. Să fii sănătos„, a fost anunţul făcut de Hulk, pe reţelele sociale.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și