Închide meniul

Dumitru Dragomir a fost ofertat să revină în Liga 1: „Mi-e frică să nu dau colțul”

Sebastian Cristian Publicat: 27 decembrie 2022, 18:38

Reclamă
Dumitru Dragomir a fost ofertat să revină în Liga 1: Mi-e frică să nu dau colțul

Dumitru Dragomir, reacţie genială la selfie-ul lui Florinel Coman

Dumitru Dragomir / Antena Sport

Dumitru Dragomir a fost ofertat să revină în Liga 1. Fostul șef a mărturisit că a avut o propunere clară de la Petrolul, însă a preferat să nu revină în fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deși inițial a fost încântat de oferta primită, Dragomir s-a gândit mai bine și a decis că ar fi cel mai bine pentru el să stea departe de fenomen.

Dumitru Dragomir a fost ofertat să revină în Liga 1: „Mi-e frică să nu dau colțul”

În trecut, „Corleone” a mai fost președinte la cluburi precum Chimia Râmnicu Vâlcea, Olt Scorniceşti, FCM Braşov, Victoria Bucureşti şi FC Voluntari. Totuși, fostului șef de la LPF nu-i surâde ideea de a reveni în conducerea unui club. Stresul mult prea mare nu mai este o opțiune pentru Dumitru Dragomir, ajuns la 76 de ani.

(n.r. – despre ultima ofertă primită) Acum două săptămâni, de la Petrolul. Dacă mă duc, eu nu pot să mă fac de râs, iau echipa de locul 7 trebuie să o duc pe 2, 3. Am analizat lotul, ce putem să luăm? Întâi mi-am făcut calcule. Mai băgăm un milion în jucători. Nu era mult pentru a ţine o echipă de prima ligă, dar vârsta m-a oprit.

Mi-e frică să nu cedez. Am o vârstă şi mi-e frică. Când o iau razna şi obosesc prea mult, mi-e frică să nu dau colţul, ştii? Atunci am zis să stau în banca mea. Îmi mai trebuie vâltoare la 77 de ani?

Reclamă

La construcţiile mele, mă mai enervez şi acolo. Aici ai o mândrie, când vezi că pe fiecare zi înfloreşte câte ceva. Acolo e un război total. Într-o duminică câştigi, în altă pierzi. Eu am fost toată viaţa nemulţumit de mine şi trebuie să pompezi în rezultate în permanenţă.

Petrolul este o echipă cu suporteri buni, cu stadion, cu un primar care deocamdată nu e în relaţii bune cu cei de la Petrolul, dar i-a ajutat cu stadionul, le-a pus taxe mici. Cu o echipă bunicică, cu un consiliu de administraţie făcut din foştii fotbalişti, oameni serioşi toţi, în vârstă, unii dintre ei, cum e Mircea Dridea, dar oameni serioşi”, a declarat Dumitru Dragomir pentru orangesport.ro.

Dumitru Dragomir, solicitare neobișnuită pentru FRF

Dumitru Dragomir are o solicitare neobișnuită pentru FRF! Fostul șef LPF vrea ca Federația să o ajute cu bani pe Farul Constanța.

Reclamă 4 / 0/3

În prezent, Farul Constanța se află pe primul loc din Liga 1, cu 45 de puncte obținute după 21 de meciuri jucate.

Dumitru Dragomi și-a exprimat aprecierea pentru Gică Hagi și pentru proiectul demarat de acesta la Farul Constanța. Totodată, acesta consideră că FRF ar trebui să-i vireze o sumă de bani, în fiecare an, formației de la malul mării.

„Hagi e cel mai bun manager din ţară! Hagi este de felicitat şi federaţia ar trebui să îl ajute, că nu îl ajută! Iar loturile de juniori sunt făcute cam din echipele de la Constanţa.

Ar trebui, în fiecare an, 500.000 sau un milion de euro să plece către clubul lui Hagi”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru orangesport.ro.

 

 

 

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și