Închide meniul

„Dumnezeu şi îngeraşii ca el să îl călăuzească!” Cine e tânărul de 19 ani care a ars de viu în Ploieşti, după un accident cumplit

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 august 2023, 18:08 / Actualizat: 30 noiembrie 2023, 16:38

„Dumnezeu şi îngeraşii ca el să îl călăuzească! Cine e tânărul de 19 ani care a ars de viu în Ploieşti, după un accident cumplit

Darius Sârbu a murit la 19 ani

Cine e tânărul de 19 ani care a ars de viu în Ploieşti, după un accident cumplit. Darius Sârbu a murit la vârsta de 19 ani, după un cumplit accident rutier care a avut loc duminică noapte în Ploieşti. Un alt pasager, în vârstă de 18 ani, şi-a găsit sfârşitul în acelaşi accident teribil. O altă persoană, în vârstă de 18 ani, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cumplitul accident s-a produs în noaptea de duminică spre luni, pe strada Mihai Bravu din Ploieşti. Maşina în care se aflau a luat foc, după ce s-a izbit violent de un stâlp.
Autorităţile au anunţat că cele două persoane care au decedat au rămas blocate în maşină şi au ars de vii.

Cine e tânărul de 19 ani care a ars de viu în Ploieşti, după un accident cumplit

„Echipajele medicale au constatat decesul conducătorului auto în vârstă de 18 ani și a unui pasager în vârstă de 19 ani. Al treilea pasager, tot cu vârsta de 18 ani, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier”, a informat și IJP Prahova, conform celor de la telegrama.ro.

De asemenea, şi clubul ACS Petrosport Ploiești, la care era legitimat Dragoş Sârbu, a emis un comunicat prin care au confirmat cumplita tragedie.

Cu mare durere în suflet vă anunţăm că astăzi, jucătorul nostru, Darius Sârbu, a plecat … mult prea devreme dintre noi. Condoleante familiei îndurerate„, a transmis Petrosport Ploieşti.

Şi apropiaţii tânărului s-au declarat în stare de şoc. „Dumnezeu şi îngeraşii ca el să îl călăuzească„, „Dumnezeu să îl ierte” sau „Condoleanţe familiei„, au fost câteva dintre sutele de mesaje postate pe reţelele de socializare.

Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25 28 sept.

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18 28 sept.

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59 28 sept.

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și