Închide meniul

”E incredibil!” O tânără i-a salvat viața unui antrenor în timpul unui meci: ”M-a scos dintr-un foc lent!” Bărbatul risca să facă cancer

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 2 ianuarie 2022, 18:49

”E incredibil!” O tânără i-a salvat viața unui antrenor în timpul unui meci: ”M-a scos dintr-un foc lent!” Bărbatul risca să facă cancer

O tânără i-a salvat viața unui antrenor în timpul unui meci

Profimedia

O tânără i-a salvat viața unui antrenor în timpul unui meci

La partida care a avut loc la Seattle, o spectatoare a echipei gazdă, care a stat în spatele băncii de rezerve a oaspeţilor, a văzut aluniţa de pe gâtul antrenorului secund Hamilton şi i s-a părut că nu arată bine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ea nu a stat pe gânduri şi a scris un mesaj pe telefonul mobil pe care l-a mărit, l-a colorat şi i l-a arătat oficialului: „Aluniţa de pe spatele gâtului tău este posibil canceroasă. Te rog, mergi să consulţi un medic”.

„Mesajul pe care mi l-a arătat pe mobil va rămâne pentru totdeauna imprimat în creierul meu şi a făcut posibil ca să rămân în viaţă”, a povestit Hamilton.

La două zile după meci, fostul hocheist a mers la medic, unde a aflat că melanomul era într-adevăr cancerigen şi trebuia îndepărtat cât mai repede.

„Observaţia era corectă şi acea aluniţă de pe ceafa mea era un melanom malign şi, datorită insistenţei sale şi intervenţiei rapide a medicilor, a dispărut”, a declarat Hamilton.

Reclamă

Cu ajutorul Seattle Times, Hamilton a aflat numele tinerei care i-a salvat viaţa: Nadia Popovici, care a lucrat ca voluntar în secţia de oncologie, viitoare studentă la medicină, în vârstă de 22 de ani. Ea a declarat că a văzut acel tip de melanom la pacienţi în timpul stagiilor efectuate în spital.

„S-a uitat la telefonul meu şi a plecat. M-am gândit că poate era deja conştient de problemă. Sunt atât de bucuroasă că am putut să ajut”, a spus Popovici.

Reclamă 4 / 0/3

Nadia Popovici, recompensată cu 10.000 de dolari pentru gestul salvator

Cele două echipe s-au întâlnit din nou sâmbătă şi au decis să facă, împreună, o donaţie de 10.000 de dolari pentru ca Nadia să-şi înceapă studiile de medicină.

„Ea mi-a prelungit viaţa. Am o familie minunată, o fiică minunată. Ea mi-a salvat viaţa. Nu m-a scos dintr-o maşină în flăcări, ca într-o poveste extraordinară, ci m-a scos dintr-un foc lent. Vreau să ştiţi cu toţii că nu este vorba despre mine.

Este vorba despre o persoană incredibilă care îşi face timp pentru a observa ceva îngrijorător şi apoi găseşte o modalitate de a anunţa în haosul unui joc de hochei. A făcut tot posibilul să-mi atragă atenţia din tribune, în timp ce îmi făceam treaba pe banca echipei Canucks”, a spus Hamilton, care a precizat că aluniţa i-ar fi pus viaţa în pericol dacă ar fi neglijat-o în continuare.

Popovici este originară din Vancouver, dar, după despărţirea părinilor, s-a mutat cu mama ei 200 de kilometri sud, la Seattle. Tânăra a declarat că ea şi mama ei sunt înfocaţi fani ai echipei Canucks.

Citește și:
Recomandări
  • O tânără i-a salvat viața unui antrenor în timpul unui meci
  • Bărbatul risca să facă cancer

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari Vezi toate știrile
Citește și