Închide meniul
Foto

E una dintre cele mai frumoase femei – medic din spitalele din România şi se iubeşte cu un jucător de la naţionala României

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 iunie 2023, 9:23 / Actualizat: 18 iulie 2023, 16:49

E una dintre cele mai frumoase femei – medic din spitalele din România şi se iubeşte cu un jucător de la naţionala României

Bianca Maria Petrescu este medic şi se iubeşte cu Alexandru Cicâldău

Colaj Instagram

E una dintre cele mai frumoase femei – medic din spitalele din România şi se iubeşte cu un jucător de la naţionala României. Este vorba de Bianca Maria Petrescu, cea care are o relaţie cu Alexandru Cicâldău, unul dintre jucătprii importanţi de la naţionala României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bianca Maria Petrescu a absolvit Universitatea de Medicină din București şi s-a specializat în Dermatologie. Confrom descrierii de pe reţelele de socializare, Bianca Maria este medic rezident la Spitalul Elias din Bucureşti.

E una dintre cele mai frumoase femei – medic din spitalele din România şi se iubeşte cu un jucător de la naţionala României

Pe lângă faptul că a ales să aibă propria sa carieră, Bianca Maria este şi de o frumuseţe răpitoare. (VEZI IMAGINI CU BIANCA MARIA ÎN GALERIA FOTO). Bianca şi Alexandru Cicâldău au o relaţie perfectă şi merg ori de câte ori au ocazia în vacanţe de lux.

În prezent, Alexandru Cicâldău joacă la Ittihad Kalba, acolo unde a fost împrumutat de Galatasaray.

Alexandru Cicâldău, convocat de Edi Iordănescu pentru „dubla” cu Kosovo şi Belarus

Alexandru Cicâldău face parte din lotul convocat de Edi Iordănescu pentru dubla cu Kosovo şi Elveţia. Kosovo -Elveţia va fi pe 16 iunie, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă

Portari

Ștefan TÂRNOVANU (FCSB, 1/0), Marian AIOANI (Farul Constanța, 0/0), Horațiu MOLDOVAN (FC Rapid 1923, 1/0)

Fundași

Reclamă 4 / 0/3

Andrei RAȚIU (Huesca | Spania, 11/1), Cristian MANEA (CFR Cluj, 21/2), Andrei BURCĂ (CFR Cluj, 17/1), Radu DRĂGUȘIN (Genoa | Italia, 5/0), Ionuț NEDELCEARU (Palermo | Italia, 24/2), Adrian RUS (Pisa | Italia, 17/1), Mario CAMORA (CFR Cluj, 9/0), Raul OPRUȚ (Hermannstadt, 3/0)

Mijlocași

Marius MARIN (Pisa | Italia, 10/0), Tudor BĂLUȚĂ (Farul Constanța, 11/0), Vladimir SCRECIU (Universitatea Craiova, 0/0), Darius OLARU (FCSB, 10/0), Nicolae STANCIU (Wuhan Three Towns | China, 58/12), Alexandru CICÂLDĂU (Ittihad Kalba | EAU, 29/4), Ianis HAGI (Rangers | Scoția, 24/2), Deian SORESCU (FCSB, 10/0), Olimpiu MORUȚAN (Pisa | Italia, 7/1), Florinel COMAN (FCSB, 5/0), Dennis MAN (Parma | Italia, 18/6), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia, 10/1)

Atacanți

George PUȘCAȘ (Genoa | Italia, 34/10), Denis ALIBEC (Farul Constanța, 29/3), Louis MUNTEANU (Farul Constanța, 0/0)

Recomandări
  • E una dintre cele mai frumoase femei – medic din spitalele din România
  • Tânăra se iubeşte cu un jucător de la naţionala României

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby Vezi toate știrile
Citește și