Închide meniul
NEWS ALERT

Edi Iordănescu a anunțat lotul definitiv al României pentru meciurile cu Kosovo și Elveția, din preliminariile EURO 2024

Dan Roșu Publicat: 4 iunie 2023, 15:25

Edi Iordănescu a anunțat lotul definitiv al României pentru meciurile cu Kosovo și Elveția, din preliminariile EURO 2024

Edi Iordănescu a anunţat lista preliminară a stranierilor, pentru "dubla" României cu Israel şi Kosovo

Edi Iordănescu, pe banca României / Profimedia Images

  • Ianis Hagi revine la echipa națională a României
  • Ștefan Târnovanu îi ia locul lui Ionuț Radu

Edi Iordănescu a anunțat lotul definitiv al României pentru meciurile cu Kosovo și Elveția, din preliminariile EURO 2024. Partida dintre Kosovo și România e pe 16 iunie, de la 21:45, exclusiv pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a fost păstrat de Edi Iordănescu în lotul pentru cele două deplasări extrem de dificile. De asemenea, în locul accidentatului Ionuț Radu, a fost chemat de la România U21 Ștefan Târnovanu.

Campioana Farul Constanța dă patru jucători la naționala mare, portarul Aioani, Tudor Băluță, Denis Alibec și Louis Munteanu. De asemenea, din Serie B, competiție transmisă exclusiv în AntenaPLAY, sunt 8 jucători.

Reclamă

Edi Iordănescu a anunțat lotul definitiv al României pentru meciurile cu Kosovo și Elveția

Portari

Ștefan TÂRNOVANU (FCSB, 1/0), Marian AIOANI (Farul Constanța, 0/0), Horațiu MOLDOVAN (FC Rapid 1923, 1/0)

Reclamă

Fundași

Andrei RAȚIU (Huesca | Spania, 11/1), Cristian MANEA (CFR Cluj, 21/2), Andrei BURCĂ (CFR Cluj, 17/1), Radu DRĂGUȘIN (Genoa | Italia, 5/0), Ionuț NEDELCEARU (Palermo | Italia, 24/2), Adrian RUS (Pisa | Italia, 17/1), Mario CAMORA (CFR Cluj, 9/0), Raul OPRUȚ (Hermannstadt, 3/0)

Mijlocași

Reclamă 4 / 0/3

Marius MARIN (Pisa | Italia, 10/0), Tudor BĂLUȚĂ (Farul Constanța, 11/0), Vladimir SCRECIU (Universitatea Craiova, 0/0), Darius OLARU (FCSB, 10/0), Nicolae STANCIU (Wuhan Three Towns | China, 58/12), Alexandru CICÂLDĂU (Ittihad Kalba | EAU, 29/4), Ianis HAGI (Rangers | Scoția, 24/2), Deian SORESCU (FCSB, 10/0), Olimpiu MORUȚAN (Pisa | Italia, 7/1), Florinel COMAN (FCSB, 5/0), Dennis MAN (Parma | Italia, 18/6), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia, 10/1)

Atacanți

George PUȘCAȘ (Genoa | Italia, 34/10), Denis ALIBEC (Farul Constanța, 29/3), Louis MUNTEANU (Farul Constanța, 0/0)

Pierdere uriașă pentru Edi Iordănescu, înaintea meciurilor cu Kosovo și Elveția

Selecționerul tricolorilor nu se va putea baza pe cel mai în formă portar al nostru, Ionuț Radu. Goalkeeper-ul lui Auxerre va fi operat de urgență la menisc și va lipsi cel puțin o lună, anunță prosport.ro. Problemele lui Radu au apărut în ultimul meci din Ligue 1, cu Lens, care a dus la retrogradarea echipei sale.

El a acuzat dureri în timpul primei reprize, fiind investigat la pauza duelului. El a continuat să evoluezi și în actul secund, iar la final a avut parte de o analiză clară a situației, verdictul fiind clar, operație de menisc.

Intervenția chirurgicală vine într-un moment cum nu se poate mai prost pentru jucător, dar și pentru echipa națională. Radu își regăsise forma la Auxerre, apărând în 17 meciuri de Ligue 1.

De asemenea, lista accidentaților cuprinde cinci nume importante: Florin Niță, Ionuț Radu, Razvan Marin, Florin Tănase și Vlad Chiricheș.

Reclamă

Kosovo – România e pe Antena 1 și în AntenaPLAY

România are două meciuri „de foc” în luna iunie. În primul joc, vineri, 16 iunie, de la 21:45, naţionala României va juca în Kosovo, urmând ca peste 3 zile, luni, 19 iunie, de la 21:45, să evolueze la Lucerna împotriva Elveţiei. Partida României cu Kosovo va fi în exclusivitate pe Antena 1, dar și în AntenaPLAY.

După primele două meciuri din Grupa I, naţionala României este pe locul 2. Are maximum de puncte şi este despărţită doar prin golaveraj de liderul Elveţia. Kosovo are 2 puncte, în timp ce Andorra şi Israel au câte un punct. Naţionala Belarusului este singura fără punct.

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: "Este impresionant"
Fotbal extern • 18:12
Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant”
Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis
Echipa naţională • 18:00
Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui”
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu