Închide meniul
Foto

Ea e românca ce este căsătorită cu un star din naţionala Olandei. Doina este de o frumuseţe uimitoare

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 iunie 2024, 17:12

Reclamă
Ea e românca ce este căsătorită cu un star din naţionala Olandei. Doina este de o frumuseţe uimitoare

Ea e românca ce este căsătorită cu un star din naţionala Olandei. Doina este de o frumuseţe uimitoare

Colaj Instagram

Ea e românca ce este căsătorită cu un star din naţionala Olandei. Doina este de o frumuseţe uimitoare şi a întors toate privirile la EURO 2024. România va lupta cu Olanda pentru un loc în sferturile de finală de la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stefan de Vrij, unul dintre starurile naţionalei Olandei, este căsătorită cu Doina Turcanu, o tânără basarabeancă ce are origini româneşti. Cei doi s-au cunoscut în 2017, la Roma, acolo unde Stefan de Vrij a jucat la Lazio. De atunci, cei doi au fost de nedespărţit şi chiar s-au căsători. Doina Turcanu este de o frumuseţe uimitoare şi întoarce toate privirile. (VEZI IMAGINI CU DOINA TURCANU ÎN GALERIA FOTO)

Ea e românca ce este căsătorită cu un star din naţionala Olandei

Doina Turcanu locuieşte la Milano alături de soţul său, care joacă la Inter Milano. Doina a studiat design interior. România – Olanda, în optimile de finală la EURO 2024. „Tricolorii” au avut ghinion după ce au câştigat grupa şi vor juca cu cel mai greu adversar care s-a calificat de pe locul 3. Portugalia a pierdut cu Georgia, scor 0-2, şi va juca cu Slovenia, cea cu care se putea duela naţionala României.

Mihai Stoichiţă, euforic după ce România s-a calificat în optimi la EURO

Mihai Stoichiţă a fost euforic, după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024. Directorul tehnic al FRF nu se teme înaintea duelului „de foc” cu Olanda, fiind convins că „tricolorii” pot produce surpriza. România a câştigat grupa de la EURO 2024 şi s-a calificat în optimi, prima dată după 24 de ani. Partida cu Olanda se va disputa marţi, de la ora 19:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Mihai Stoichiţă a surprins şi a declarat că şi-a dorit ca Olanda să fie adversara României în optimile EURO 2024. Acesta a declarat că Slovenia ar fi avut o motivaţie în plus, într-un eventual duel cu „tricolorii”, deoarece slovenii au obţinut şi ei o performanţă istorică.

Reclamă
Reclamă 4

Directorul tehnic de la FRF a răspuns şi criticilor şi a transmis că România a reuşit o performanţă uriaşă, clasându-se pe primul loc la finalul grupelor.

„Nu e favorită Olanda, m-am rugat să jucăm cu ei. Le-am spus tuturor asta, că îmi doresc să jucăm cu Olanda, e o echipă accesibilă. Am mai fost martor la meciuri memorabile ale României, am mai şi pierdut, e adevărat. Dar când câştigi cu Olanda, le ţii piept, nu trebuie să ne speriem. Au arătat că românii sunt un popor de speriat.

Adversarul poate să fie mai valoros individual, dar nu înseamnă că dacă noi suntem puţin inteligenţi, patrioţi…Cred că Olanda poate fi depăşită. E o echipă bună, o respecţi, dar nu face bine prea mult respect.

Reclamă

Pentru multe alte echipe, putea să fie o premieră, să le ambţioneze. Olanda poate se va gândi că suntem în lumea a doua a fotbalului.

Toată lumea zicea de noi că suntem mămăligari, dar suntem pe primul loc! Nu mă sperie, mi-am dorit Olanda. Joacă un fotbal pe care poţi să-l citeşti. Nu e ca Franţa, să fie Mbappe pe acolo, să te pună în anumite situaţii, fără soluţie. Soluţiile le poţi pregăti pentru meciul acesta.

Lacrimi de bucurie în ochii tuturor!”, a declarat Mihai Stoichiţă, conform fanatik.ro.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:59 29 iun.

Joachim Andersen, de la agonie la extaz în decurs de cinci minute. Gol anulat şi henţ în careu în Germania – Danemarca, la EURO!

23:59 29 iun.

FotoGermania – Danemarca 2-0. Havertz şi Musiala au marcat şi şi-au calificat naţionala în sferturi la EURO 2024

23:39 29 iun.

CFR Cluj, victorie în amicalul cu Slovan Bratislava! Adiţă Păun a revenit cu gol la echipa lui Dan Petrescu

23:15 29 iun.

VideoMax Verstappen a vorbit despre România – Olanda chiar înainte de MP al Austriei (15:45, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Luptă strânsă!”

22:49 29 iun.

FotoMotivul incredibil pentru care s-a oprit meciul dintre Germania şi Danemarca în minutul 35! Ce s-a întâmplat la Dortmund

22:24 29 iun.

„Arată foarte bine, se poate bate la Mister Olympia!” Mihai Stoica e uluit de Ianis Hagi şi îl cere titular în România – Olanda

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 4 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și