Închide meniul
Foto

Ea este cea mai importantă femeie din viaţa lui Ilie Dumitrescu: „Este slăbiciunea mea!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 iunie 2023, 16:43

Reclamă
Ea este cea mai importantă femeie din viaţa lui Ilie Dumitrescu: „Este slăbiciunea mea!”

Ilie Dumitrescu are o relaţie strânsă cu unica sa fiică

Colaj Instagram

Ea este cea mai importantă femeie din viaţa lui Ilie Dumitrescu. Fostul internaţional român a spus că Mayra, unica sa fiică, este marea slăbiciune a sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Dumitrescu are cu ce se mândri. Fiica sa, Mayra, a absolvit de curând liceul, iar fostul internaţional a fost lângă ea. Mayra Daria este fiica pe care Ilie Dumitrescu o are din căsnicia cu Letiţia, care a durat din 1994 până în 2007.

Ea este cea mai importantă femeie din viaţa lui Ilie Dumitrescu

Relaţia dintre cei doi este una extrem de strânsă, lucru scos în evidenţă de Ilie Dumitrescu într-un interviu acordat cu câteva luni în urmă. (VEZI ÎN GALERIA FOTO IMAGINI CU SUPERBA FIICĂ A LUI ILIE DUMKITRESCU)

Este foarte serioasă. Îmi seamănă cel mai mult din familie. Muncește mult, vrea să performeze în zona în care se implică și are o mentalitate de învingător. Este slăbiciunea mea și este protejată de toți bărbații din familie, eu și frații ei„, a spus Ilie Dumitrescu pentru okmagazine.ro.

Fiica lui Ilie Dumitrescu e de o frumuseţe răpitoare

Ilie Dumitrescu nu a putut rata ziua în care singura lui fiică a absolvit liceul. Fostul internaţional a fost alături de Mayra, când aceasta a sărbătorit terminarea celor 12 clase.

Reclamă

Mister” a postat două fotografii alături de fiica sa, cât şi un mesaj superb.

„Sfârşitul unui capitol extrem de important. Felicitări şi mult succes în tot ceea ce vrei să faci în viitor, draga mea fiică”, se arată în mesajul postat de Ilie Dumitrescu, pe contul oficial de Instagram.

De asemenea, fostul internaţional şi-a manifestat şi dragostea infinită pentru fiica lui: „Te iubesc cel mai mult!„, a mai transmis Ilie Dumitrescu.

Reclamă 4 / 0/3

Mayra Daria este de o frumuseţe ieşită din comun, iar în cele două fotografii postate de tatăl său, aceasta este îmbrăcată într-o robă, specifică absolvenţilor de liceu.

Ilie Dumitrescu a fost căsătorit de două ori și are trei băieți, Sică, Dani și Toto, și o fată, pe Mayra Daria. Unica fiică a fostului mare fotbalist e rodul iubirii cu fostul fotomodel Letița Badea, care i-a fost soție lui Ilie în perioada 1994-2007.

Primii săi băieți, Sică și Dani, sunt concepuți cu prima soție, Nela, de care Ilie a divorțat în 1993.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:49 VIDEOOleksandr Usyk a început să plângă la conferinţa de presă! Momente tulburătoare pentru colosul care l-a bătut pe Tyson Fury 7:26 Simona Halep s-a retras de la Rabat Open 7:08 VIDEOOleksandr Usyk l-a învins pe Tyson Fury. Moment pentru istorie: prima înfrângere a britanicului. Suma colosală câştigată de Usyk 6:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
Vezi toate știrile
Citește și