Închide meniul
Foto

„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024

Viviana Moraru Publicat: 26 iunie 2024, 15:06

Reclamă
„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024

Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024

Iubitele și soțiile „tricolorilor” au postat o fotografie de colecție, de la EURO 2024. Acestea s-au adunat înainte de meciul naționalei cu Slovacia, pentru a-și susține partenerii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România se va duela astăzi cu Slovacia, la Frankfurt, pentru a obține calificarea istorică în optimile EURO 2024. Partida se va disputa de la ora 19:00, și va fi în format live text, pe AS.ro.

Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024

Soția lui Nicolae Stanciu, Andreea, a fost cea care a postat fotografia cu celelalte soții și iubite ale jucătorilor naționale.

Echipa din spatele echipei”, a fost mesajul care a însoțit fotografia postată de soția căpitanului naționalei României, pe contul ei de Instagram.

Din fotografie nu a lipsit Elena, soția lui Ianis Hagi. De asemenea, celelalte femei surprinse în fotografie au fost Ami, iubita lui Valentin Mihăilă, Laura, soția lui Florin Niță, Ioana Stan, iubita lui Radu Drăgușin, Alexandra Ionela, iubita lui Dennis Man, Ioana Timofeciuc, partenera lui Florinel Coman, Crina, soția lui Răzvan Marin și Vanessa, soția lui Denis Drăguș.

Reclamă
Reclamă 4
 Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024
Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024/ Instagram

Acestea au fost prezente și pe arenele din Germania, la meciurile naționalei cu Ucraina și Germania, pentru a face galerie pentru partenerii lor.

Ce au făcut jucătorii României, cu doar câteva ore înainte de meciul decisiv cu Slovacia, de la EURO 2024

Au apărut detalii despre ce au făcut jucătorii naționalei României, cu doar câteva ore înainte de meciul decisiv cu Slovacia, de la ERUO 2024. „Tricolorii” s-au relaxat și s-au plimbat câteva minute în preajma hotelului de patru stele la care sunt cazați în Frankfurt.

„Tricolorii” au ieșit la o plimbare, înaintea partidei cu Slovacia. Aceștia au fost încurajați de fanii români, prezenți în Germania pentru a susține naționala.

Reclamă

Nicolae Stanciu și alți jucători ai naționalei s-au oprit pentru a face poze cu suporterii români, pe străzile din Frankfurt.

”Tricolorii au ieşit preţ de câteva minute să se relaxeze la aer în preajma hotelului şi au interacţionat cu suporterii români veniţi să îi încurajeze înaintea meciului cu Slovacia! Mereu împreună!”, anunţă FRF.

Jucătorii lui Edi Iordănescu au nevoie de cel puţin o remiză pentru calificarea în optimi. De asemenea, și cu o înfrângere pot obține biletele pentru faza următoare a turneului final, însă condiția este ca Belgia să învingă Ucraina.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:36 28 iun.

„S-au calificat cu stil!” UEFA a analizat „la sânge” naţionala lui Edi Iordănescu! Care a fost momentul „culminant” de la EURO

23:12 28 iun.

Adrian Mutu cere o schimbare majoră în echipa naţională, înaintea meciului cu Olanda: „Putem să facem asta!”

23:06 28 iun.

Cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei va fi în direct pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 13:00)

22:49 28 iun.

„Aproape îmi spune ‘tată'” Pepe, mesaj savuros despre un coleg de la naţională! Ce a spus despre Cristiano Ronaldo

22:34 28 iun.

Giovanni Becali a numit jucătorul care va fi titular de bază la echipa națională! Numele rostit de impresar

22:08 28 iun.

Neil Lennon, prima înfrângere pe banca Rapidului! Giuleștenii au pierdut amicalul cu Celje, campioana din Slovenia

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)
Citește și