Închide meniul
Foto

Eduardo „Toto” Salvio, primele declaraţii după ce ar fi dat cu maşina peste fosta soţie. Cum se apără jucătorul de la Boca Juniors: „I-am cerut să mă lase să-mi trăiesc viaţa!”

Publicat: 17 aprilie 2022, 21:47 / Actualizat: 18 aprilie 2022, 9:04

Eduardo

Eduardo "Toto" Salvio a ajuns în faţa anchetatorilor

Colaj Instagram

  • Eduardo „Toto” Salvio şi-ar fi lovit fosta soţie cu maşina
  • Explicaţiile mijlocaşului argentinian

Eduardo „Toto” Salvio (31 de ani) trece prin momente de necrezut. Fotbalistul de la Boca Juniors, care a fost coechipier cu Lionel Messi în naţionala Argentinei, a fost acuzat că a dat cu maşina peste fosta soţie, Magali Aravena.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Toto Salvio” a ajuns să fie căutat de poliţie după ce a fost vizitat de femeia cu care are doi copii. Din primele informaţii apărute în presă, scandalul ar fi căpătat proporţii din cauza faptului că jucătorul era însoţit de noua lui iubită. Magali Aravena ar fi fost lovită şi a suferit un traumatism la un picior.

Eduardo „Toto” Salvio a ajuns în faţa anchetatorilor

Fotbalistul care a câştigat de două ori Europa League, cu Atletico Madrid (2010, 2012), nu a mai stat ascuns şi şi-a făcut apariţia la Parchetul din Buenos Aires. A venit însoţit de avocaţii săi şi a făcut primele declaraţii.

Reclamă

Vreau să precizez că m-am despărțit de Magali la începutul lunii martie. Am luat o cină și ne-am despărțit, clar, în relații bune. La început am locuit împreună, dar despărțiți… fiecare dormea ​​în camere diferite, cu băieții. Ea s-a mutat, în sfârşit, după aproximativ 12 zile.

Sol (n.r.- noua lui iubita) îşi făcea o poză și o posta pe Instagram. M-a sunat imediat fosta mea soție şi m-am dus să vorbesc la baie. Mi-a spus: ‘Nenorocitule, o să-ți distrug cariera, o să mergi să joci în Nigeria, să o scoți din casa mea!’. I-am cerut să mă lase să-mi trăiesc viața.

Reclamă

Când a ajuns acolo unde eram, a început să mă atace și să lovească mașina. De acolo am plecat, m-am întors și am rămas după colț. Niciodată nu m-am gândit să fug. Am rămas la colţ. E adevărat că eram nervos, nu ştiam că se va întâmpla asta.

La începutul filmuleţului se vede o siluetă căzând. Ea este cea care, după ce a dat trei lovituri, a sărit înapoi. A sărit, nu a căzut. Când a sărit, am dat înapoi pentru a pleca și a venit în fugă spre mașină, lângă geamul din spate de pe partea dreaptă ”, a declarat Salvio, potrivit Mundo Deportivo.

Reclamă 4 / 0/3

„Toto” Salvio a negat că şi-ar fi lovit cu intenţie fosta soţie şi încearcă să îşi demonstreze nevinovăţia în instanţă. 14 selecţii are mijlocaşul în naţionala Argentinei.

Noua iubită a lui Salvio este Sol Rinaldi, o jurnalistă de 28 de ani. Aceasta a stârnit furia fostei soţii a jucătorului de la Boca Juniors, Magali Aravena, după ce a postat o imagine făcută la un grătar.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Tragedie de proporţii! Un poliţist s-a împuşcat în cap dintr-un motiv halucinant: "Mi-a ucis fiul"
Diverse • 7 nov., 12:38
Tragedie de proporţii! Un poliţist s-a împuşcat în cap dintr-un motiv halucinant: „Mi-a ucis fiul”
Marcelo, în lacrimi după câştigarea Copei Libertadores
Fotbal extern • 5 nov., 15:05
Marcelo, în lacrimi după câştigarea Copei Libertadores! „E cel mai important titlu al meu. E clubul care m-a crescut”
Fluminense a câştigat Copa Libertadores pentru prima oară în istorie
Fotbal extern • 5 nov., 9:04
Fluminense a câştigat Copa Libertadores pentru prima oară în istorie. Prelungiri dramatice pe Maracana
Derby nebun între River Plate şi Boca Juniors
Fotbal extern • 8 mai, 10:48
Derby nebun între River Plate şi Boca Juniors! Şapte jucători au fost eliminaţi şi trei dintre ei au ajuns la poliţie
Haos total în Boca Juniors - Racing, în Supercupa Argentinei
Fotbal extern • 7 nov., 11:25
Final halucinant în Boca Juniors – Racing 1-2! Arbitrul a arătat 10 cartonașe roșii. Scene fără precedent în fotbal