Închide meniul

Edwin van der Sar, primul mesaj după ce a suferit o hemoragie cerebrală: „Sper să mă întorc acasă săptămâna viitoare”

Bogdan Stănescu Publicat: 19 iulie 2023, 20:47

Reclamă
Edwin van der Sar, primul mesaj după ce a suferit o hemoragie cerebrală: „Sper să mă întorc acasă săptămâna viitoare

Edwin van der Sar, primul mesaj după ce a suferit o hemoragie cerebrală

Edwin van der Sar, pe patul de spital / Twitter

Fostul fotbalist Edwin van der Sar a anunţat, printr-un mesaj postat în social media, că însă este în spital, dar nu la terapie intensivă, şi speră să fie externat săptămâna viitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul director executiv al clubului Ajax Amsterdam a suferit o hemoragie cerebrală în data de 7 iulie, în timp ce se afla în vacanţă în Croaţia.

Edwin van der Sar, primul mesaj după ce a suferit o hemoragie cerebrală

În primul rând, vrem să mulţumim tuturor pentru toate mesajele minunate şi de susţinere.

Mă bucur să vă anunţ că nu mai sunt în unitatea de terapie intensivă. Cu toate acestea, sunt încă în spital. Sper să mă întorc acasă săptămâna viitoare şi să fac următorul pas în recuperarea mea!”, a notat Van der Sar pe Twitter, informează news.ro.

Fostul portar olandez în vârstă de 53 de ani a fost internat la terapie intensivă, după ce a suferit o hemoragie cerebrală, în timp ce se afla în vacanță pe o insulă din Croația. Acesta a fost transportat cu elicopterul până la cel mai apropiat spital.

Reclamă
Reclamă

Ajax anunţa că Edwin van der Sar se afla la terapie intensivă

Edwin van der Sar va rămâne deocamdată la terapie intensivă. Starea sa este stabilă, dar în continuare îngrijorătoare. Ajax împărtăşeşte aceste informaţii în numele lui Annemarie van der Sar, soţia lui Edwin.

Familia Van der Sar, împreună cu Ajax, este recunoscătoare şi profund emoţionată de numeroasele mesaje de susţinere”, anunţa clubul Ajax după ce fostul mare portar al clubului olandez şi ulterior al lui Manchester United a suferit o hemoragie cerebrală.

Edwin van der Sar, o legendă a lui Ajax şi a naţionalei Olandei

Edwin van der Sar a scris o pagină importantă în istoria fotbalului din Țările de Jos. Acesta a câștigat UEFA Champions League-ul alături de Ajax, dar și de Manchester United. De asemenea, a participat alături de echipa națională a Țărilor de Jos la Campionatul Mondial din 1998, atunci când olandezii au ajuns până în semifinale.

Reclamă

De asemenea, în perioada jucată la Manchester United, Van der Sar a pierdut și două finale ale UEFA Champions League. După ce s-a retras din activitate, fostul portar a ocupat poziții administrative în cadrul clubului Ajax.

Van der Sar este unul dintre cei mai mari portari din istorie, datorită evoluțiilor excelente pe care le-a avut în cariera sa. În total, acesta a jucat 821 de partide pentru toate cluburile la care a fost legitimat și a încasat doar 718 goluri. De asemenea, în 368 dintre partidele jucate nu a încasat niciun gol.

În cariera sa, olandezul a jucat pentru Foreholte, Noordwijk, Ajax, Juventus, Fulham și Manchester United. Acesta deține un palmares mare, de la cluburile la care a cunoscut cea mai bună formă a carierei: Ajax și Manchester United. Cele mai importante trofee din vitrina fostului portar sunt: 4 titluri în Premier League, 2 trofee UEFA Champions League, o Cupă UEFA, o Supercupă a Europei și o Cupă Mondială a Cluburilor.

Edwin van der Sar nu mai dorea să continue la Ajax

În acest an, van der Sar a hotărât să nu mai continue ca oficial la Ajax. Totuși, acest lucru ar fi trebuit să se întâmple de la data de 1 august. Fostul portar a făcut un anunț, în luna mai, în care și-a anunțat intenția de a părăsi clubul.

„După 11 ani petrecuți ca și oficial al clubului, doresc să plec. Am petrecut clipe frumoase împreună, dar de asemenea a fost și o perioadă extrem de dificilă.

Le sunt recunoscător persoanelor pe care le-am întâlnit în a doua mea carieră la Ajax. Am atins multe obiective împreună. Totuși, simt că trebuie să mă odihnesc și să experimentez alte lucruri”, a spus atunci Edwin van der Sar.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:04 28 sept.

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:55

VIDEOEstoril – Sporting 0-3.Victorii pe linie pentru campioana en-titre. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

23:42

EXCLUSIVDetalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Înclin să cred că acolo va merge să antreneze”

23:40

Dennis Politic nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – FC Botoşani 2-2: „Golurile au venit pe greşeli personale!” Ce a spus Kopic

23:10

VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY

22:45

Dinamo – Botoşani 2-2. Echipa lui Kopic a ratat dramatic victoria, după ce a condus cu 2-0

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea 6 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria
Citește și