Închide meniul
Foto

Elena, iubita lui Ianis Hagi, mai provocatoare ca niciodată! Şi-a etalat corpul perfect! Imagine de colecţie alături de Kira Hagi

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 iulie 2023, 9:26

Reclamă
Elena, iubita lui Ianis Hagi, mai provocatoare ca niciodată! Şi-a etalat corpul perfect! Imagine de colecţie alături de Kira Hagi

Ianis Hagi a făcut cununia civilă cu Elena Tănase

Ianis Hagi şi Elena Tănase / Instagram

Elena Tănase, iubita lui Ianis Hagi, a avut o apariţie mai provocatoare ca niciodată alături de logodnicul său. Imaginile au fost postate de Ianis Hagi pe reţelele de socializare şi au devenit imediat virale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a făcut pasul cel mare şi a cerut-o de soţie pe Elena Tănase, superba sa iubită. Tânăra care este de o frumuseţe uimitoare a acceptat, iar nunta este programată să aibă loc anul viitor.

Elena, iubita lui Ianis Hagi, mai provocatoare ca niciodată

Ianis Hagi a cerut-o de soţie pe Elena Tănase la Paris, imediat după meciul României cu Elveţia. Cei doi au avut parte de o vacanţă de vis într-una dintre cele mai exclusiviste locaţii. Ianis Hagi a postat pe reţelele de socializare mai multe imagini alături de iubita sa. Astfel, Elena Tănase a apărut cu un decolteu generos, iar rochia aleasă i-a scos în evidenţă silueta perfectă.

O altă imagine care a făcut deliciul fanilor a fost cea în care Ianis Hagi şi Elena Tănase au apărut alături de Kira Hagi. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE CU IUBITA LUI IANIS HAGI ÎN GALERIA FOTO)

Gică Hagi, reacţie fabuloasă după ce Ianis Hagi şi-a cerut iubita în căsătorie

Gică Hagi a oferit primele declaraţii despre logodna fiului său. „Regele” este extrem de încântat de pasul făcut de Ianis.

Reclamă

Ce bucurie, sunt fericit. Bravo lui că îşi asumă, ia decizii, e responsabil. Un copil liniştit, eu ca părinte sunt foarte foarte liniştit. După aceea am aflat şi noi, şi de o parte şi de cealaltă. Cred că am fost printre primii care am aflat.

Nu, nu, doar ce s-a întâmplat între ei doi. Să se împace unul cu celălalt, să meargă împreună pentru că împreună pot fi puternici. E o decizie luată, copiii cresc, devin responsabili şi mă bucur. El decide!„, a declarat Gică Hagi la digisport.ro.

Cine este iubita lui Ianis Hagi

Elena Tănase este o superbă domnişoară care a studiat la Colegiul Național Mircea cel Bătrân. Provine dintr-o familie înstărită, tătăl fetei fiind un prosper om de afaceri din Constanţa.

Părinţii Elenei s-au întâlnit deja cu Gică Hagi. Dimciu-Palavoti Tănase se cunoaşte de mai mulţi ani cu cel mai bun marcator din istoria reprezentativei tricolore. De altfel, în 2019, Gică a fost invitat la un eveniment din familia Tănase. Fratele Elei şi-a botezat copilul, iar Hagi a fost printre invitaţi.

Reclamă 4 / 0/3

Ianis Hagi nu are motive de îngrijorare. Lui Gică Hagi i-a plăcut de Elena Tănase şi a acceptat imediat relaţia. De altfel, povestea lor de dragoste este susţinută de ambele familii.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază Vezi toate știrile
Citește și