Închide meniul
Foto

Gică Hagi, reacţie fabuloasă după ce Ianis Hagi şi-a cerut iubita în căsătorie: „Ce bucurie, sunt fericit!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 iunie 2023, 20:12

Reclamă
Gică Hagi, reacţie fabuloasă după ce Ianis Hagi şi-a cerut iubita în căsătorie: „Ce bucurie, sunt fericit!”

Gică Hagi, reacţie emoţionantă după ce Ianis Hagi şi-a cerut iubita în căsătorie

Gică Hagi, fericit că Ianis Hagi s-a logodit / Colaj Hepta/Instagram

Gică Hagi, reacţie fabuloasă după ce Ianis Hagi şi-a cerut iubita în căsătorie. Sunt pregătiri de nuntă în familia „Regelui”. Ianis s-a logodit cu Elena Tănase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocaşul de 24 de ani şi-a dus iubita la Paris imediat după meciul Elveţia – Kosovo, scor 2-2, în care a fost titular. Ianis Hagi i-a oferit inelul de logodnă studentei cu care este de mai mult timp într-o relaţie.

Gică Hagi, reacţie fabuloasă după ce Ianis Hagi şi-a cerut iubita în căsătorie

Ianis Hagi a postat, pe reţelele sociale, imagini spectaculoase cu momentul în care s-a logodit cu Elena Tănase.

View this post on Instagram


A post shared by Ianis Hagi (@ianishagi)

Reclamă

Gică Hagi a recunoscut că vestea logodnei l-a încântat. „Regele” a avut o primă reacţie.

Ce bucurie, sunt fericit. Bravo lui că îşi asumă, ia decizii, e responsabil. Un copil liniştit, eu ca părinte sunt foarte foarte liniştit. După aceea am aflat şi noi, şi de o parte şi de cealaltă. Cred că am fost printre primii care au aflat.

Nu, nu, doar ce s-a întâmplat între ei doi. Să se împace unul cu celălalt, să meargă împreună pentru că împreună pot fi puternici.

Reclamă 4 / 0/3

E o decizie luată, copiii cresc, devin responsabili şi mă bucur. El decide!„, a declarat Gică Hagi la digisport.ro.

Iubita lui Ianis Hagi s-a întâlnit în Scoţia cu Gică Hagi

Iubita lui Ianis Hagi a avut o întâlnire de „gradul zero” cu Gică Hagi. Mijlocaşul lui Rangers i-a avut alături pe cei doi chiar de ziua lui, pe 22 octombrie. 24 de ani a împlinit internaţionalul român, iar imaginile de la petrecere sunt unele cu adevărat spectaculoase.

Întreaga familie a lui Ianis Hagi şi-a făcut apariţia în Scoţia. „Au venit din România ca să fie alături de mine în această zi specială. Nu puteam fi mai fericit de atât„. Fotbalistul care încă se recuperează după ce a fost operat la începutul anului.

Relaţia mea îmi place să o am privată, pentru că aşa îmi place să o am zi de zi. Relaţia noastră este atât de frumoasă încât ne bucurăm de ea.

Cred că este cel mai frumos lucru de pe lume să ai o familie. Îţi doreşti ca la un moment dat să ai familie, să te căsătoreşti, să ai copii, să ştii că toată familia depinde de tine.

Cu siguranţă îmi voi dori în viitor o familie, dar o iau pas cu pas. Când vine momentul potrivit ştii când e„, a spus Ianis Hagi, în luna februarie, la Pro Arena.

Cine este iubita lui Ianis Hagi

Elena Tănase este o superbă domnişoară care a studiat la Colegiul Național Mircea cel Bătrân. Provine dintr-o familie înstărită, tătăl fetei fiind un prosper om de afaceri din Constanţa.

Reclamă

Părinţii Elenei s-au întâlnit deja cu Gică Hagi. Dimciu-Palavoti Tănase se cunoaşte de mai mulţi ani cu cel mai bun marcator din istoria reprezentativei tricolore. De altfel, în 2019, Gică a fost invitat la un eveniment din familia Tănase. Fratele Elei şi-a botezat copilul, iar Hagi a fost printre invitaţi.

Ianis Hagi nu are motive de îngrijorare. Lui Gică Hagi i-a plăcut de Elena Tănase şi a acceptat imediat relaţia. De altfel, povestea lor de dragoste este susţinută de ambele familii.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
Vezi toate știrile
Citește și