Închide meniul

Erdogan l-a întrebat pe Klaus Iohannis ce face Gică Hagi. „Regele”, subiect de discuţie la Summitul NATO de la Madrid

Reclamă

Publicat: 30 iunie 2022, 20:14

Erdogan l-a întrebat pe Klaus Iohannis ce face Gică Hagi. „Regele, subiect de discuţie la Summitul NATO de la Madrid

Erdogan şi Iohannis, discuţii despre Hagi

Profimedia

Recep Erdogan l-a întrebat pe Klaus Iohannis ce face Gică Hagi, în cadrul discuţiilor avute la întâlnirea bilaterală din cadrul Summitului NATO de la Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit celor de la observatornbews.ro, la finalul întâlnirii, Recep Erdogan l-a întrebat pe Iohannis ce mai face Gică Hagi. Preşedintele României i-a spus că este bine, antrenează, are academie de fotbal și pregătește tineri fotbaliști.

Erdogan l-a întrebat pe Klaus Iohannis ce face Gică Hagi

Mai mult, Erdogan l-a adus în discuţie şi pe Ianis Hagi. Cei doi şefi de stat au stabilit că fiul lui Gică Hagi este unul dintre cei mai talentaţi jucători. Hagi a scris istorie la Galatasaray alături de Gică Popescu, Lucescu sau Fatih Terim.

Gică Hagi, lecție de modestie la Galatasaray! ”S-a impus prin mentalitate!”

Gică Hagi a scris istorie în tricoul celor de la Galatasaray. Primit ca un rege la Istanbul, Hagi a refuzat tratamentul preferențial și a cerut să fie tratat ca și ceilalți jucători. Invitat la AS.ro LIVE, Daniel Stanciu a dezvăluit că Hagi conducea o mașină asemănătoare cu un Fiat, la fel ca și ceilalți fotbaliști. Mentalitatea l-a ajutat pe Gică Hagi să se impună la Galatasaray și l-a făcut unul dintre cei mai iubiți jucători ai clubului.

Gică Hagi a refuzat să fie tratat ca un rege la Galatasaray

Daniel Stanciu susține că principala problemă a jucătorilor români, atunci când pleacă în străinătate, este mentalitatea.

Reclamă

Mentalitatea a fost marea problemă a jucătorilor români. În construcția unei vedete intră foarte mult și mentalitatea și posibilitatea lui de a se adapta în orice mediu. Hagi ajunsese la un nivel și el mergea cu un Fiat. I-au zis ăia, la Galatasaray: domne, îți dăm cea mai tare mașină!

El a refuzat, a zis că vrea aceeași mașină pe care o au și ceilalți jucători. Nu a luat una nouă. Nu a vrut o super casă, a luat un apartament. A fost un tip care s-a impus pentru că-i plăcea fotbalul. El o făcea din plăcere”, a povestit Daniel Stanciu la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și