Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Eric de Oliveira, dezvăluiri după momentele critice prin care a trecut: „M-au dus de urgenţă la spital. Au fost cele mai grele momente”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 9 septembrie 2022, 11:06

Eric de Oliveira, dezvăluiri după momentele critice prin care a trecut: „M-au dus de urgenţă la spital. Au fost cele mai grele momente

Eric de Oliveira, dezvăluiri după problemele de sănătate avute în acest an

Eric de Oliveira, invitat la AS.ro LIVE

Eric de Oliveira a oferit noi declaraţii, după momentele critice prin care a trecut în acest an. Fostul fotbalist de la Voluntari a fost invitatul lui Cătălin Oprişan, în emisiunea AS.ro LIVE.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eric de Oliveira a trecut prin momente grele. Fostul fotbalist a fost transportat de urgenţă la spitalul din Târgu Mureş, după ce a suferit un blocaj renal. Ulterior, a fost supus unei intervenţii de angiografie.

Eric de Oliveira, dezvăluiri după momentele critice prin care a trecut

Eric de Oliveira a povestit prin ce momente grele a trecut, odată cu problemele renale suferite la începutul acestei veri.

„Acum sunt bine. Am fost la spital, ştiam că nu e grav. M-am trezit cu dureri abdominale foarte mari. Acum doi ani am avut pietre la rinichi. Eram la Voluntari în acea perioadă. Mi-a fost teamă să chem ambulanţa, dacă ma suspectau de coronavirus.

Medicii au decis să ma ducă de urgenţă la spitalul din Mureş, cu elicopterul. Au fost cele mai grele 15 minute din viaţa mea, pentru că urăsc să zbor. Doctorii m-au sprijinit. Vreau să le mulţumesc tuturor, m-am simţit iubit de către toată ţara”, a declarat Eric de Oliveira, la emisiunea lui Cătălin Oprişan, AS.ro Live.

Reclamă

Eric de Oliveira, prima reacție după ce a ajuns în stare gravă la spital

Eric de Oliveira a dat primele vești după ce a fost internat în spital în stare gravă. Brazilianul i-a asigurat pe fani că starea sa este stabilă și că va reveni mai puternic ca niciodată.

„Mulțumesc frumos pentru sutele de mesaje primite! Sunt bine, nu pot vorbi la telefon, însă văd tot sprinjinul acordat din partea familiei, prieteni și fani! Sunteți cei mai tari! Și aici port brățara… dar nu de căpitan. O să revin mai tare ca înainte, o să vedeti!”, a scris Eric de Oliveira, pe Instagram.

Brazilianul care a scris istorie în fotbalul românesc a ajuns în stare gravă la spital, după ce a suferit un blocaj renal. Fostului fotbalist i s-a făcut rău la Mediaş şi a fost transportat de urgenţă la Târgu Mureş.

Reclamă 4 / 0/3

Eric a ajuns direct pe masa de operaţie şi a suferit o intervenţie de angiografie. Rinichii acestuia ar fi fost afectaţi, dar acum este în afara oricărui pericol. Este conştient şi în stare stabilă.

Eric i-a amuzat pe medicii care îl îngrijesc

Purtătorul de cuvânt al Spitalului din Târgu Mureș a oferit detalii despre starea de sănătate a lui Eric de Oliveira. Sud-americanul a reuşit să îi amuze pe medici.

„Ieri i s-a făcut o intervenție de angiografie. În acest moment este stabil, se simte foarte bine și dorește să transmită un mesaj. Spune că abia așteptă să mănânce sarmale. Asta a dorit să transmită. Am vorbit cu medicii în această dimineață. Pacientul este foarte bine în urma acestei intervenții. Este stabil, în regulă. Este cooperant, glumeț, stabil respirator, comunicativ. Chiar foarte comunicativ. Medicul curant va decide ce urmează”, a spus Mariana Negoiță pentru gsp.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 13:20 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și