Închide meniul
Foto

Erling Haaland s-a afişat alături de Ivana Knoll! Apariţie de senzaţie la Ibiza: „A câştigat deja două Baloane de Aur?”

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 iunie 2023, 20:12

Reclamă
Erling Haaland s-a afişat alături de Ivana Knoll! Apariţie de senzaţie la Ibiza: „A câştigat deja două Baloane de Aur?”

Erling Haaland s-a afişat alături de Ivana Knoll

Erling Haaland şi Ivana Knoll / Instagram

Erling Haaland se distrează în vacanţă şi s-a afişat alături de Ivana Knoll! Starul lui Manchester City a apărut alături de „cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială” la Ibiza. Atacantul în vârstă de 22 de ani a fost imediat felicitat de fani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ivana Knoll s-a fotografiat alături de golgheterul din Premier League şi a postat imaginea pe contul ei de Instagram, acolo unde are 3.3 milioane de urmăritori. Modelul din Croaţia a avut un succes uriaş pe durata Mondialului din Qatar.

Erling Haaland s-a afişat alături de Ivana Knoll

Câştigător al „triplei” cu Manchester City (Champions League, Premier League şi Cupa Angliei), Haaland se bucură de o scurtă vacanţă în Ibiza. Imaginea pe care a făcut-o cu Ivana Knoll a adunat peste 100.000 de aprecieri încă din prima oră!

View this post on Instagram


A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Reclamă

Comentariile fanilor Ivanei sunt savuroase. „A câştigat deja două Baloane de Aur?„, „Erling Haaland marchează şi în vacanţă!„, „Haaland înscrie atât pe teren, cât şi în afara lui!„, „Ivana, vrei să seduci cel mai bun jucător„, au fost doar câteva dintre mesajele fanilor.

Ivana a recunoscut că, în timpul CM 2022, primea în fiecare zi câte 10 telefoane şi 20 de mail-uri de la diferite agenţii. Acestea încercau să o convingă să li se alăture şi să accepte să îşi facă cont pe o platformă destinată adulţilor.

(Îţi vei face cont pe OnlyFans?) Nu știu de ce nu pot accepta că nu vreau să deschid unul! Nu judec, pur și simplu nu sunt genul acesta de persoană. Nu este pentru mine! Am încercat să explic că nu este vorba întotdeauna despre bani, ci îmi pasă de reputația mea.

Reclamă 4 / 0/3

De obicei nu accept tot ce îmi oferă ei, pentru că vreau să lucrez cu branduri care îmi plac, și nu cu toate. Îmi place să prezint ceea ce îmi place cu adevărat, nu doar ceea ce sunt plătită să promovez. Dacă nu fumez, nu pot promova țigările!„, a spus Ivana Knoll într-un interviu pentru tmz.com.

Publicitatea pe care a avut-o în timpul Mondialului din Qatar a ajutat-o să îşi găsească un loc de muncă în SUA, ca şi model. Frumoasa suporteră a Croaţiei adună sume uriaşe de bani. Potrivit surprisesports.com, Knoll are deja o avere uriaşă. Este estimată la 1.5 milioane de dolari!

Erling Haaland și iubita lui de 19 ani, imagini senzaționale pe gazon

Erling Haaland și iubita lui au oferit imagini senzaționale pe gazon, la finalul meciului Manchester City – Inter 1-0, care i-a adus nordicului primul trofeu al Ligii Campionilor.

Isabel Haugseng Johansen (19 ani) a luat-o la fugă pe gazon pentru a sărbători alături de iubitul ei tripla istorică a lui Manchester City. Interesant este că și Isabel este fotbalistă.

Isabel a venit pe teren îmbrăcată în tricoul lui Manchester City, dar și cu steagul Norvegiei, motiv de bucurie pentru atacantul de 22 de ani cotat la 170 de milioane de euro.

Momentele dintre cei doi au avut loc după ce Haaland a fost surprins cu lacrimi în ochi, la finalul duelului cu Inter, unul în care a avut o mare șansă de a înscrie.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și