Închide meniul
Foto

Erling Haaland și iubita lui de 19 ani, imagini senzaționale pe gazon, după finala Ligii Campionilor, Manchester City – Inter 1-0

Dan Roșu Publicat: 11 iunie 2023, 10:38

Reclamă
Erling Haaland și iubita lui de 19 ani, imagini senzaționale pe gazon, după finala Ligii Campionilor, Manchester City – Inter 1-0

Erling Haaland și iubita lui de 19 ani, imagini senzaționale pe gazon, după finala Ligii Campionilor

Erling Haaland și Isabel Haugseng Johansen / Profimedia Images

Erling Haaland și iubita lui au oferit imagini senzaționale pe gazon, la finalul meciului Manchester City – Inter 1-0, care i-a adus nordicului primul trofeu al Ligii Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Isabel Haugseng Johansen (19 ani) a luat-o la fugă pe gazon pentru a sărbători alături de iubitul ei tripla istorică a lui Manchester City. Interesant este că și Isabel este fotbalistă.

Erling Haaland și iubita lui de 19 ani, imagini senzaționale pe gazon

Isabel a venit pe teren îmbrăcată în tricoul lui Manchester City, dar și cu steagul Norvegiei, motiv de bucurie pentru atacantul de 22 de ani cotat la 170 de milioane de euro.

Momentele dintre cei doi au avut loc după ce Haaland a fost surprins cu lacrimi în ochi, la finalul duelului cu Inter, unul în care a avut o mare șansă de a înscrie.

Erling Haaland şi iubita sa de 19 ani, în pijamale

Erling Haaland şi iubita sa de 19 ani au venit în pijamale la petrecerea de titlu a celor de la Manchester City. Erling Haaland şi iubita sa au făcut senzaţie la petrecerea de titlul a celor de la Manchester City. Cei doi au atras toate privirile, iar englezii au scris că aceştia au venit îmbrăcaţi în pijamale.

Reclamă

Manchester City a sărbătorit titlul câştigat într-un club select din Anglia, la care au participat toţi jucătorii şi cei din staff, alături de persoanele apropiate. Haaland, care a înscris 36 de goluri pentru Manchester City în Premier League, a atras toate privirile. Acesta a venit, împreună cu prietena sa, îmbrăcat în pijamale.

Înainte de petrecere, Haaland şi-a ţinut relaţia cu iubita din Norvegia departe de paparazzii englezi. Totuşi, în cele din urmă, a fost văzut pe celebra Oxford Street împreună cu Isabel. Cei doi au făcut mai multe cumpărături şi au fost însoţişi de o „armată” de gărzi de corp.

Cotele bookmakerilor la câștigarea Balonului de Aur

Cotele bookmakerilor la câștigarea Balonului de Aur nu au suferit modificări la ”vârf”, nici după ce Erling Haaland a câștigat Liga Campionilor, după Manchester City – Inter 1-0.

Reclamă 4 / 0/3

Lionel Messi și Erling Haaland rămân favoriții cerți ai ceremoniei de decernare a Balonului de Aur 2023, ce va avea loc pe 30 octombrie, la Théâtre du Châtelet din Paris.

Câștigarea Cupei Mondiale cu Argentina îi conferă lui Messi o cotă de 1.53 la al optulea Balon de Aur al carierei. Haaland are o cotă de 2.38, iar podiumul este completat de Kevin De Bruyne (12).

Apoi, avem parte de o serie de jucători cu o cotă de 81, printre care se află Karim Benzema, Kylian Mbappe, Harry Kane, Vinicius Jr, Marcus Rashford sau Khvicha Kvaratskhelia.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:13 LIVE TEXTPSG – Borussia Dortmund 0-0. Prima finalistă a Ligii Campionilor se stabileşte la Paris 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului 21:14 „A greșit!” Mihai Stoica, verdict despre ocazia irosită de Octavian Popescu în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 20:57 Surprizele pregătite de selecționerul Belgiei pentru EURO 2024. Cu ce jucători se pot duela „tricolorii” lui Edi Iordănescu 20:56 FotoGloria Buzău a promovat în Liga 1! Focuri de artificii la Buzău, după performanţa uriaşă! 20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! 20:32 Ana Bogdan s-a calificat în turul 2 al turneului de la Roma! A învins-o pe Leylah Fernandez în două seturi Vezi toate știrile
Citește și