Închide meniul

Erling Haaland, surprins de o razie a poliţiei într-un club din Spania! Imagini incredibile cu starul lui Manchester City

Publicat: 17 iunie 2024, 14:03

Reclamă
Erling Haaland, surprins de o razie a poliţiei într-un club din Spania! Imagini incredibile cu starul lui Manchester City

Erling Haaland, surprins de o razie a poliţiei într-un club din Spania! Imagini incredibile cu starul lui Manchester City

Erling Haaland / Daily Mail

Erling Haaland a fost surprins de o razie a poliţiei într-un club din Spania. Atacantul se bucură de o vacanţă mai lungă vara aceasta, după ce a ratat calificarea la Campionatul European cu Norvegia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

El îşi petrece timpul în Spania, la Marbella, acolo unde a fost în centrul unui moment incredibil. La clubul deţinut de actriţa Eva Longoria, poliţia a avut o acţiune ieşită din comun.

Erling Haaland, surprins de o razie a poliţiei într-un club din Spania! Imagini incredibile cu starul lui Manchester City

Mai mulţi poliţişti au intrat în club şi au oprit petrecerea pentru a-i identifica pe toţi cei prezenţi. Printre aceştia s-a numărat şi Erling Haaland, care a fost nevoit să prezinte un document pentru a fi identificat de către ofiţeri, potrivit dailymail.co.uk.

Nici reprezentanţii clubului, dar nici poliţia din Spania nu au oferit detalii despre acţiunea care a avut loc duminică, în mijlocul zilei.

Potrivit sursei menţionate mai sus, operaţiunea a durat aproape două ore, iar oamenii legii au transmis atât în spaniolă, cât şi în engleză mesajul: „Este doar un control de rutină. Imediat cum vom termina, puteţi să continuaţi să vă bucuraţi de după-amiază”.

Reclamă
Reclamă 4

Cei de la Daily Mail susţin că un petrecăreţ a fost arestat, dar motivele nu au fost făcute publice. Totul face parte din Operaţiunea Marbella, care a început pe 11 aprilie, cu scopul de a proteja turiştii după ce au fost raportate mai multe împuşcături în zonă în ultima perioadă. De altfel, cei care aleg să îşi petreacă vacanţa în zonă au fost atenţionaţi că vor exista astfel de acţiuni ale poliţiei.

Hummels, Gavi, Grealish sau Haaland, marii absenţi de la EURO 2024

Hummels, Gavi, Grealish sau Haaland se numără printre marii absenţi de la EURO 2024. Cu un maxim de 26 de locuri disponibile în fiecare echipă naţională, au existat câteva victime de marcă atunci când a fost vorba de reducerea listelor de selecţie. Accidentările de ultimă oră şi forma slabă au costat zeci de jucători şansa de a evolua pe una dintre cele mai importante scene ale fotbalului internaţional. Dar sunt şi alţii care ratează Euro-2024 deoarece ţările lor nu au obţinut calificarea.

Mats Hummels, fundaşul central al Borussiei Dortmund, este e unul dintre cei mai buni apărători ai Europei, dar forma sa nu a fost suficientă pentru a-l convinge pe selecţionerul Germaniei, Julian Nagelsmann, să îl convoace..

Reclamă

El nu a fost singurul – coechipierii din Dortmund, Karim Adeyemi şi Julian Brandt, aflaţi în formă, se numără, de asemenea, printre absenţii din lotul Germaniei, care încearcă să obţină gloria la Euro pe teren propriu, susţine news.ro.

Serge Gnabry este un alt nume mare care lipseşte de pe lista selecţionerului Germaniei, deşi în acest caz accidentarea este de vină.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:18

Video„România, ale!” Atmosferă de senzație pe străzile din Frankfurt! Fanii români fac spectacol, înaintea meciului cu Slovacia

13:50

VIDEOSlovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

13:42

Ce au făcut jucătorii României, cu doar câteva ore înainte de meciul decisiv cu Slovacia, de la EURO 2024

13:28

Lionel Messi le dă emoţii argentinienilor! Probleme pentru starul lui Inter Miami la Copa America: „Mă deranjează puţin”

13:04

Unicul marcator al Slovaciei la EURO 2024 îşi scoate pălăria în faţa lui Nicolae Stanciu: „Sper să nu mă întristeze şi pe mine”

12:57

Culoar ideal pentru România! Scenariul de vis prin care „tricolorii” ar putea ajunge până în semifinalele EURO 2024

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și