Închide meniul
Foto

„Este îngrozit!”. Roman Abramovich vinde, în grabă, tot ce deține în Marea Britanie! Miliardarul rus, decizie drastică după ce a fost amenințat cu sancțiuni financiare

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 martie 2022, 18:00

Roman Abramovich și Vladimir Putin

Roman Abramovich este considerat un apropiat al lui Vladimir Putin

Profimediaimages

  • Roman Abramovich nu mai este la conducerea lui Chelsea
  • Miliardarul rus, considerat a fi un apropiat al lui Vladimir Putin

Abramovich a virat 1.5 miliarde de lire sterline (n.r. 1.8 miliarde de euro) în bugetul clubului londonez, din momentul în care a venit la conducere. Toți banii au ajuns însă sub formă de împrumut! Și-a scos deja pachetul majoritar de acțiuni la vânzare și a primit trei oferte. Potrivit The Sun, își dorește să obțină 3 miliarde de lire sterline (n.r. 3.6 miliarde de euro), iar tranzacția ar putea avea loc în următoarele zile. Campioana Europei este pe punctul de a avea un nou patron. Hansjorg Wyss, un miliardar elvețian, este pe lista scurt a posibililor succesori ai lui Abramovich.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roman Abramovich, decizie drastică în timpul războiului din Ucraina

Cel care a contribuit la cele mai importante succese din istoria lui Chelsea nu are de gând să mai stea în Londra. Un parlamentar susține că oligarhul rus vinde în grabă proprietăți din Regatul Unit pentru a evita potențialele sancțiuni financiarea, anunță theguardian.com.

Deputatul laburist Chris Bryant a transmis public că Guvernul se mișcă mult prea lent în încercarea de a impune sancțiuni miliardarilor ruși care ar avea legături cu președintele Rusiei, Vladimir Putin.

Reclamă

Cred că Abramovich este îngrozit că va fi sancționat, motiv pentru care își va vinde mâine casa și un alt apartament. Neliniștea mea este că ne ia prea mult timp„, a precizat Bryant.

Abramovich are un conac cu 15 dormitoare situat în vestul Londrei, în Kensington Palace Gardens. Au apărut zvonuri că un potențial cumpărător va face un tur al proprietății astăzi, iar jurnaliștii s-au dus în număr mare acolo. În 2009, Roman Abramovich l-a cumpărat cu 90 de milioane de lire sterline (n.r. 108 milioane de euro).

Reclamă

Pentru o perioadă, Abramovich s-ar putea muta pe yacht-ul său care a costat 590 de milioane de dolari (n.r. 530 de milioane de euro), care este dotat cu sustem de apărare antirachetă, o capsulă de evacuare, un submarin și trei elicoptere. Eclipse are o sală de gimnastică de 77 de metri pătrați, salon de înfrumusețare, jacuzzi pe puncte și 18 cabine de oaspeți. Echipajul este format din 100 de persoane. Imagini cu yacht-ul de lux puteți vedea în galeria foto de mai jos.

Roman Abramovich, contactat de ucraineni

Averea lui Roman Abramovich este estimată la 8,4 miliarde de lire. El a fost chemat, în rol de mediator, să intervină pentru a opri războiul. A fost contactat de ucraineni pentru a veni la negocieri şi să încerce să ajute la încheierea unui tratat de pace. Ar fi fost prezent în Belarus, la Gomel, acolo unde s-au purtat primele discuții între ruși și ucraineni.

Pot confirma că Roman Abramovich a fost contactat de partea ucraineană pentru a oferi sprijinul în atingerea unei rezoluții pașnice și că de atunci a încercat să ajute. Având în vedere ce este în joc, vă rugăm să înțelegeți de ce nu am comentat nici situația ca atare, nici implicarea sa”, a fost declaraţia oficială făcută de clubul londonez.

Reclamă 4 / 0/3

Toate informațiile despre războiul din Ucraina sunt AICI, pe observatornews.ro!

Fiica lui Roman Abramovich, atac dur la Vladimir Putin

Fiica lui Abramovich, Sofia, și-a ieșit din minți când a auzit că tatăl ei ar fi de partea lui Putin. Tânăra de 27 de ani susține că poporul rus nu-l susține pe liderul de la Kremlin și că războiul împotriva Ucrainei e o ambiție personală a lui Putin.

Cea mai mare minciună a Kremlinului și cea mai de impact este propaganda că majoritatea rușilor sunt de partea lui Putin”, a scris Sofia, alături de o imagine, în care cuvântul Rusia e tăiat și e înlocuit cu cuvântul Putin: „Putin vrea război cu Ucraina”.

Citește și:

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 28 mart., 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Fotbal extern • 27 mart., 17:00
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: "Doar aşa putem câştiga". Dezvăluirea căpitanului
EURO 2024 • 27 mart., 11:47
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: „Doar aşa putem câştiga”. Dezvăluirea căpitanului
Mesajul lui Volodimir Zelenski după calificarea Ucrainei la EURO 2024
EURO 2024 • 27 mart., 8:21
Mesajul lui Volodimir Zelenski după calificarea Ucrainei la EURO 2024