Închide meniul

„Eşti nebun, bă?!” Gigi Becali, reacţie vehementă în scandalul în care este implicat Novak Djokovic: „N-ai ce căuta la mine acasă! Foarte bine i-au făcut”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 ianuarie 2022, 12:52

„Eşti nebun, bă?! Gigi Becali, reacţie vehementă în scandalul în care este implicat Novak Djokovic: „N-ai ce căuta la mine acasă! Foarte bine i-au făcut

Basarab Panduru îl laudă pe atacantul dorit de Gigi Becali

Hepta

Gigi Becali e de părere că Novak Djokovic nu avea ce să caute în Australia, în condiţiile în care autorităţile au decis să interzică accesul persoanelor care nu sunt vaccinate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, reacţie vehementă în scandalul în care este implicat Novak Djokovic

E țara lor, fac ce vor. Este legea lor, așa e regula lor și tu trebuie să te ții de ea. Dacă omul nu te primește acasă la el, ce cauți la el? Ești nebun? Eu nu te primesc la mine acasă, bă! N-ai ce căuta la mine, bă! Ce să cauți dacă nu te primesc? Așa văd eu… Bravo lui că nu s-a vaccinat. Dacă nu te primește la el acasă tu te duci la el acasă? Cine crezi că ești? Ce vrei să arăți că ești?

Nu este el liderul lumii libere. Dacă este lider trebuie să fie fiecare la el acasă. Și eu pot să fiu liderul liber, dar nu la tine în casă! Asta nu pot să fac.
Tu dacă ești sârb ce cauți unde nu te primesc ei? Te arestează, te bagă acolo la ei la hotel. Foarte bine i-au făcut. Fiecare e liber să facă ce vrea la el acasă„, a declarat Gigi Becali la sport.ro.

Instanţa a revocat, luni, anularea de către autorităţile federale australiene a vizei de intrare în ţară a tenismenului sârb Novak Djokovic. Cu toate acestea, ministrul Imigrării din Australia poate decide o nouă anulare a vizei, pe baza prerogativelor de care dispune. Este de aşteptat ca acesta să se pronunţe curând în cazul liderului ATP.

Citește și:

Novak Djokovic a rupt tăcerea după calvarul prin care a trecut înainte de Australian Open 2022

Novak Djokovic a avut o primă reacţie după ce a câştigat procesul în faţa autorităţilor din Australia. El va putea evolua astfel la primul Grand Slam al anului, Australian Open.

Reclamă

„Sunt fericit şi recunoscător judecătorului care a întors decizia legată de anularea vizei mele. În pofida tuturor lucrurilor întâmplate, vreau să rămân aici şi să joc la Australian Open. Rămân concentrat pe asta.

Am zburat până aici să joc la unul dintre cele mai importante evenimente, în faţa unor fani uimitori. Nu pot spune mai mult decât „mulţumesc” celor care aţi fost alături de mine şi celor care m-au încurajat să fiu mai puternic”, a scris Djokovic, pe contul personal de Twitter.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și