Închide meniul

Eugen Huţu a murit. Fostul patron de la Foresta Suceava avea 72 de ani şi a fost martor la un moment istoric în fotbalul românesc

Publicat: 16 decembrie 2022, 23:28

Eugen Huţu a murit. Fostul patron de la Foresta Suceava avea 72 de ani şi a fost martor la un moment istoric în fotbalul românesc

Eugen Huţu a murit

Sursa: Prosport

  • Eugen Huţu a murit
  • Fostul patron de la Foresta Suceava avea 72 de ani

Eugen Huţu a murit. Fostul patron de la Foresta Suceava avea 72 de ani, iar de ceva vreme avea probleme de sănătate. În ultima perioadă a fost internat la Spitalul „Elias”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anunţul decesului lui Eugen Huţu a fost făcut de Marin Barbu, fostul antrenor de la Foresta.

Eugen Huţu a murit. Fostul patron de la Foresta Suceava avea 72 de ani

S-a stins din viață Eugen Huțu, omul care a patronat Foresta Suceava. Dumnezeu să îl odihnească în pace, a scris Marin Barbu pe reţeţele de socialiazare.  „Dumnezeu să-l odihnească cu drepții”, a scris şi Mihai Stoica.

Reclamă

Eugen Huţu era patronul echipei la meciul care a intrat în istoria fotbalului românesc. Foresta a câştigat în faţa lui Dinamo cu scorul de 5-4, deşi a fost condusă cu 4-0.

La 2-0 am plecat de la stadion şi le-am transmis băieţilor că-i belesc. Apoi nu-mi venea a crede. Dumnezeu a fost sucevean”, a spus Eugen Huţu la acel moment, conform fanatik.ro.

Reclamă

Marin Barbu, amintiri despre Dinamo – Foresta Suceava 4-5

“Magiun” a vorbit despre unul dintre cele mai importante succese din cariera lui, la AS.RO live, când a răpus-o pe Dinamo în cea mai spectaculoasă “remontada” din fotbalul românesc.

Barbu a intrat în istorie în anul 2000, când a condus-o pe Foresta Suceava către o victorie uluitoare pe terenul lui Dinamo. Moldovenii au câștigat cu 5-4 în “Ștefan cel Mare”, după ce au fost conduși cu 4-0.

La 4-0 ce să mai… la pauză Eugen Huţu (n.r. patronul de atunci) mă dăduse afară şi pe mine şi pe Crainiciuc. Dăduse telefon şi ne-a zis că la 7 avem tren. Nu mi-a spus direct mie. Dacă îmi spunea la pauză, chiar dacă atunci câştigam, nu mă mai duceam la echipă. Numai eu ştiu cum am putut să antrenez echipa aceea. Câte salarii restante şi prime aveam. Culmea e că noi atunci eram pe locul 5… Ceahlăul era la retrogradare şi tot noi eram de vină?

Reclamă 4 / 0/3

La 4-0 am spart vreo două sticle, am luat vreo doi inşi de păr, i-am dat un pumn lui Robert Niţă că eram prea individualist. Ne facem de circ? Am început să fac circ. Am spus că dacă dăm şi noi un gol şi pierdem cu 1-4, e un rezultat meritoriu, ne bate campioana. La 4-2 am zis gata, mai erau vreo 15 minute… la două goluri diferenţă merge.

La 4-3 mă şmecherisem, am zis că nu e aşa. Am ţipat să urcăm puţin mai sus. La 4-4 îi strigam lui Salomir: “Gata, vrei să ne arzi? Gata!”. La 5-4 mi-a zis: “Acum nu te mai ard?”. Am chemat lăutarii apoi la restaurant, ni s-a dat o masă şi am plecat acasă. După le-am dat patru goluri celor de la Astra, tot cu burta goală“, a declarat Marin Barbu, fostul antrenor de la Foresta Suceava, la AS.ro LIVE.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie Vezi toate știrile
Pe același subiect
FCSB s-a mai despărțit de un jucător
Fotbal intern • 21 ian., 10:33
FCSB a mai renunțat la un jucător! Va fi antrenat de Dorin Goian
Marin Barbu și Gheorghe Ștefan
Fotbal • 6 apr., 14:56
Povești de la Piatra Neamț! După ani și ani, ”Magiun” și ”Pinalti” au stat la șpriț! Cum arată Gheorghe Ștefan: ”E șmecher, omul! A venit în blugi, geacă cu puf de pinguin!”
Marin Barbu, pe banca tehnică
Fotbal intern • 22 mart., 15:22
Povestea lui Marin ”Magiun” Barbu! A fost unul dintre cei mai tehnici jucători români: ”Am rămas repetent din cauza fotbalului!” Marele său regret
Marin Barbu
Fotbal intern • 22 mart., 11:28
AS.ro LIVE | Marin Barbu, amintiri fabuloase despre Dinamo – Foresta Suceava 4-5: „La 4-0 am spart vreo două sticle, am luat doi inşi de păr şi i-am dat un pumn lui Robert Niţă”. Cum a reuşit „Magiun” rezultatul istoric
Extra • 22 mart., 7:00
AS.ro LIVE | Marin Barbu a fost invitatul lui Cătălin Oprișan. Fostul jucător al Stelei și antrenor la Foresta în celebra victorie cu Dinamo a venit cu povești fabuloase