Închide meniul

Eugen Neagoe şi-a reziliat contractul cu U Cluj! Ce sumă trebuie să le plătească clujenilor, după ce a acceptat oferta de la Universitatea Craiova

Viviana Moraru Publicat: 27 decembrie 2022, 14:47

Eugen Neagoe şi-a reziliat contractul cu U Cluj! Ce sumă trebuie să le plătească clujenilor, după ce a acceptat oferta de la Universitatea Craiova

Eugen Neagoe şi-a reziliat contractul cu U Cluj

Eugen Neagoe, în timpul unui meci/ Hepta

  • Eugen Neagoe şi-a reziliat contractul cu U Cluj
  • Ce sumă trebuie să le plătească clujenilor

Eugen Neagoe şi-a reziliat contractul cu U Cluj, după ce a ajuns la o înţelegere cu Universitatea Craiova. Tehnicianul nu va pleca gratis din Ardeal, şi va trebui să plătească o sumă consistentă oficialilor clujeni, pentru faptul că lasă echipa la mijlocul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eugen Neagoe va fi noul antrenor de la Univeristatea Craiova. Antrenorul este alesul lui Mihai Rotaru, care l-a preferat după ce Mirel Rădoi şi-a dat demisia din Bănie.

Eugen Neagoe şi-a dat demisia de la U Cluj! Câţi bani trebuie să plătească oficialilor clujeni

Eugen Neagoe şi-a urmat visul şi a acceptat propunere venită de la Mihai Rotaru, demisionând de la U Cluj luni seara, anunţă gsp.ro. Antrenorul trebuie să le achite oficialilor clujeni suma de 16.000 de euro, ceea ce reprezintă jumătate din ceea ce a încasat în perioada petrecută în Ardeal, anume două salarii.

Reclamă

Aceeaşi sursă citată mai sus anunţă faptul că Neagoe va fi instalat pe banca tehnică din Bănie pe 4 ianuarie, atunci când echipa îşi va relua activitatea pentru pregătirea restului sezon. Universitatea Craiova are programat şi un cantonament în Antalya, înainte de a da piept cu Botoşani, în primul meci oficial din 2023.

Eugen Neagoe a semnat cu U Cluj la finalul lunii august, după ce Erik Lincar a fost demis. Tehnicianul a petrecut în Ardeal doar 4 luni, lăsând echipa pe locul 14, cu 19 puncte obţinute după 21 de runde, la egalitate cu UTA, echipă situată pe penultimul loc.

Reclamă

Iniţial, pentru a-l lăsa la Universitatea Craiova, ardelenii cereau o sumă mult mai mare, faţă de cea pe care este nevoit acum să o plătească Eugen Neagoe. U Cluj ar fi vrut să încaseze 100.000 de euro pentr ca „Geană” să fie antrenorul oltenilor lui Mihai Rotaru.

Eugen Neagoe, cu gândul doar la Universitatea Craiova

Eugen Neagoe a oferit primele declarații, după ce s-a aflat că Universitatea Craiova vrea să-l numească pe banca tehnică din Bănie.

Tehnicianul a dezvăluit că oficialii de la U Cluj nu sunt de acord cu plecarea sa, însă el este hotărât 100%, motiv pentru care a purtat discuții chiar și cu șefii de galerie ai „șepcilor roșii”.

Reclamă 4 / 0/3

„Geană” a declarat că visul său este de a antrena Universitatea Craiova, și va face orice pentru a nu rata șansa care i-a fost oferită pe acest final de an de către Mihai Rotaru.

„Este adevărat că Radu Constanțea nu a dorit să îmi acorde rezilierea contractului pe cale amiabilă. Astfel că, mă văd nevoit să denunț eu contractul unilateral. Am predat totul la Cluj și nu mă mai întorc.

Știu foarte bine ce contract am semnat și știu foarte bine regulamentul. Am tot respectul pentru oamenii de la Cluj, pentru suporterii minunați, pentru domnul Boc, pentru toată conducerea lui U, dar toți trebuie să mă înțeleagă că vreau acasă. Craiova e casa mea. Acolo am crescut. Cei de la U vor rămâne pentru totdeauna în inima mea.

Acum când vorbesc cu domneavoastră la telefon mă îndrept spre casă de la Cluj. Am discutat și cu liderii de galerie ai lui U Cluj și le-am explicat de ce vreau să plec. Eu sper că ei m-au înțeles, deși știu bine că ei și-ar fi dorit ca eu să rămân la Universitatea Cluj. Dacă nu era vorba de Craiova poate că nu luam niciodată o astfel de decizie”, a declarat Eugen Neagoe, pentru prosport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 28 mart., 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Cât de frumoasă este soţia lui Alex Chipciu
Diverse • 25 mart., 14:30
FOTO
Cât de frumoasă este soţia lui Alex Chipciu: „Mi-a plăcut din prima!”. I-a dăruit 4 fete şi l-a convins să nu revină la FCSB
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
"Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?" Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: "Trenul e în mers"
AntenaPLAY • 21 mart., 16:05
„Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?” Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: „Trenul e în mers”
"Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?" Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Liga 1 • 20 mart., 13:27
„Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?” Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă