Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Noua destinație a lui Ronaldo! ”Poate vine la Mititelu, la Craiova :)” Selly e fan FC U Craiova! Ce sporturi a practicat vlogger-ul

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 4 iunie 2021, 15:31

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Noua destinație a lui Ronaldo! ”Poate vine la Mititelu, la Craiova :)” Selly e fan FC U Craiova! Ce sporturi a practicat vlogger-ul

AS.ro

Selly este fan FC U Craiova și-l așteaptă pe Ronaldo în Oltenia :)

Selly e fan FC U Craiova și a anunțat că Ronaldo este așteptat la echipa lui Mutu. Vlogger-ul a glumit pe seama faptului că CR7 va pleca de la Juventus. Selly a fost pus la încercare la AS.ro LIVE. Cătălin Oprișan i-a testat cunoștiințele fotbalistice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Messi joacă la Barca. Astea-s elementare. Neymar nu mai e la Barca, nu? A plecat. Ronaldo a rămas la Real, nu? E la Juventus? Poate vine la Mititelu, la Craiova, dacă pleacă și de acolo. Am văzut că vrea să aducă mulți jucători acum a declarat Selly, râzând, la AS.ro LIVE.

Selly e fan FC U Craiova

Selly susține că este fanul echipei lui Mititelu. Tatăl său este pasionat de fotbal, iar el a crescut cu FC U Craiova.

Tata se uită la fotbal. Noi am crescut cu FC U Craiova. Cu ai lui Mititelu. Tind să țin cu ei, așa. M-am bucurat când au promovat. M-am bucurat și pentru ceilalți, dar eu nu sunt fanatik. Mă mai uit și eu la meciuri când este vreo finală”, a mai spus Selly la AS.ro LIVE.

Reclamă

Selly a făcut înot și karate

Cel mai urmărit volgger român de pe YouTube a dezvăluit ce sporturi a făcut când era mic. Selly a fost dus de părinți la înot și la karate, dar a renunțat repede.

Am fost la înot și la karate, când eram mic. FAIL cu amândouă. Problema mea a fost, la înot, că îmi era frică să sar în piscină. Știu să înot, dar îmi era fircă să sar în piscină. Am zis că fotbalul nu mă interesează și m-am dus la karate, așa pe scandal. Mi-au luat ai mei kimono, și eu am crezut că acolo înveți să te bați.

Reclamă 4 / 0/3

Prima lecție, zice Sensei că aici nu ne batem. Ce făceam noi acolo, era să repetăm niște mișcări, Kata. Era ca un fel pe coregrafie. La un moment dat am trecut la centura galbenă, apoi i-a trecut pe toți la centura portocalie, mai puțin eu și încă doi. Nu mi-a convenit și am plecat”, a povestit Selly la AS.ro LIVE.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și