Închide meniul
VIDEO

EXCLUSIV | Florin Gardoş, declaraţie savuroasă: „Am 6 case, la fel ca preşedintele României!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 octombrie 2022, 10:59 / Actualizat: 12 octombrie 2022, 12:38

EXCLUSIV | Florin Gardoş, declaraţie savuroasă: „Am 6 case, la fel ca preşedintele României!

Florin Gardoş, declaraţie savuroasă la AS.ro LIVE

Florin Gardoş, la AS.ro LIVE / Antena Sport

Florin Gardoş a oferit o declaraţie savuroasă la AS.ro LIVE. În dialogul purtat cu Dan Pavel despre averea sa, fostul fundaş de la Southampton şi FCSB a stârnit hohote de râs în direct.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Retras recent din fotbal, Florin Gardoş este implicat în domeniul imobiliar. Acesta s-a amuzat şi a transmis că are 6 proprietăţi, la fel ca președintele Klaus Iohannis.

Florin Gardoş, declaraţie savuroasă la AS.ro LIVE

„Nu ştiu dacă a început totul de la părinţi sau nu. S-a produs declicul în Anglia, când prietenul meu era în domeniul de construcţii. 80% trăiesc din chirii. Am cumpărat, am renovat şi închiriez. Ca şi domnul preşedinte, am 6 case.

Cinci sunt în Londra, la periferie. Patru dintre ele sunt luate cu banca. Sunt închiriate la români multe. Am un prieten care mă ajută când am nevoie de ceva. Am construit şi un bloc în Râmnicu Vâlcea. În Bucureşti e totul mai scump, deci nu se pune problema. Eu sunt mai mult investitor!”, a dezvăluit Florin Gardos, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Florin Gardoș, reacție antologică după Silkeborg – FCSB 5-0

Florin Gardoș a avut o reacție virală după Silkeborg – FCSB 5-0. Fostul fundaș al roș-albaștrilor a făcut haz de necaz după umilința suferită de roș-albaștri.

Reclamă

După rușinea trăită de FCSB, pe Gardoș îl bate gândul să-și ia ghetele din cui și să revină pe teren.

„Îmi vine să mă reapuc când văd ce se întâmplă!”, a scris Florin Gardoș, într-un comentariu pe Facebook.

Florin Gardoș a dezvăluit cel mai horror moment pe care l-a trăit la FCSB

Florin Gardoș (33 de ani) a dezvăluit cel mai horror moment pe care l-a trăit la FCSB. Fostul fundaș al roș-albaștrilor a vorbit despre perioada în care Gigi Becali se afla la închisoare, iar siguranța financiară a clubului începea să fie pusă din ce în ce mai mult la îndoială.

Reclamă 4 / 0/3

Gardoș a povestit ce sentimente l-au încercat la meciul cu Legia Varșovia, din play-off-ul UEFA Champions League, în sezonul 2013/2014. Fostul internațional a fost luat complet prin surprindere când a aflat că va fi titular contra polonezilor, în „dubla” decisivă pentru calificarea în grupele Champions League.

„Meciul cu Legia îmi va rămâne în minte toată viața. Pe lângă titlu, era meci de Champions League de grupe, într-un moment în care patronul era închis, simțeam că există ceva probleme financiare la echipă, s-au împrumutat bani, s-au schimbat conturile, ne-am mutat la altă bancă, era discuția cu Vlad Chiricheș, care primise oferta de la Tottenham.

Și am venit eu în primul ’11’, nu începusem titular sezonul, și joacă meciul cu Legia, pe o primă de 120.000 de euro, asta era prima pentru fiecare titular, plus banii care trebuiau să fie în club. La meciul retur voiam să iau o pastilă și să mă trezesc la finalul meciului”, a spus Florin Gardoș, pentru Pro Arena.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și