Închide meniul
Foto

EXCLUSIV | Ilie Năstase, prima reacţie după anunţul şoc că Simona Halep divorţează de Toni Iuruc. Reacţia fostului lider ATP

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 septembrie 2022, 17:31

EXCLUSIV | Ilie Năstase, prima reacţie după anunţul şoc că Simona Halep divorţează de Toni Iuruc. Reacţia fostului lider ATP

Ilie Năstase, prima reacţie după anunţul şoc că Simona Halep divorţează de Toni Iuruc

Ilie Năstase, prima reacţie / Instagram

Ilie Năstase a avut prima reacţie după ce a apărut anunţul că Simona Halep divorţează de Toni Iuruc. Fostul lider ATP a ţinut să anunţe că nu ştie ce se întâmplă în viaţa campioanei noastre.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Năstase este a cincea căsnicie, după ce a divorţat de Dominique Grazia, Alexandra King, Amalia Teodorescu şi Brigitte Sfăt. Fostul mare jucător de tenis s-a ferit să vorbească despre problemele cu care s-ar confrunta „Simo”.

Ilie Năstase, prima reacţie după anunţul şoc că Simona Halep divorţează de Toni Iuruc

„Nasty” asigură că nu este interesat de ştirea care a surprins pe toată lumea, mai ales că Halep şi Iuruc au făcut cununia civilă cu un an în urmă. Ilie Năstase a participat atunci la eveniment.

E o ştire care nu mă interesează şi nu pot s-o comentez. Nu fac parte din familia Simonei Halep şi nu am informaţii despre ce se întâmplă între ei„, a reacţionat Ilie Năstase pentru Antena Sport.

Conform prosport.ro, joi vor parafa cei doi actele de despărţire. Aceştia nu vor avea nimic de împărţit, lucru pe care l-au stabilit încă dinaintea cununiei civile.

Reclamă

Sursa citată anunţă că motivul principal ar fi pauzele uriaşe în care cei doi nu petrec timp împreună, ţinând cont de desele turnee la care participă Simona.

Nunta urma să aibă loc la Cazinoul din Sinaia, pe 13 noiembrie, şi ar fi fost trimise şi peste 300 de invitaţii. Toni Mihale, prietenul din compilărie al lui Iuruc, şi partenera acestuia urmau să le fie naşi.

Ce spunea Halep de Toni Iuruc

Simona Halep a dezvăluit mai multe detalii din viața personală, în primăvara acestui an. Simona Halep a povestit cum se înțelege cu Toni Iuruc, omul de afaceri cu care s-a căsătorit civil în septembrie 2021.

Reclamă 4 / 0/3

Soțul meu mă susține în cariera de tenis. El m-a împins să vin aici, la academie (n.r. – lui Patrick Mouratoglou). Pentru mine, a fost un pas mare. A schimbat totul în viața mea – să plec de acasă și să vin să stau aici mai multe săptămâni, pentru antrenamente.

Sunt fericită în viața personală, de când l-am întâlnit pe Toni. Ne potrivim perfect. Se potrivește personalității mele, e puțin mai în vârstă și îmi înțelege toate toanele. În general, jucătorii de tenis au toane.

E ușor la academie. Toni vine aici în weekend-uri, are la rândul lui muncă de făcut acasă, iar timpul petrecut împreună e perfect și mă ajută să continui cu tenisul.

Mi-ar plăcea mult să am copii, dar ei mai pot aştepta puţin, pentru că am această plăcere (n.r. – tenisul) la care nu vreau să renunț”, a povestit Simona Halep, pentru Tennis Majors.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
Vezi toate știrile
Citește și