Închide meniul

Simona Halep divorţează de Toni Iuruc! Care e motivul real! Anunţ şocant la mai puţin de un an de la căsătoria civilă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 septembrie 2022, 15:48

Simona Halep divorţează de Toni Iuruc! Care e motivul real! Anunţ şocant la mai puţin de un an de la căsătoria civilă

Ce a putut spune Toni Iuruc, după ce Simona Halep a fost audiată

Simona Halep şi Toni Iuruc au divorţat / Instagram

Simona Halep divorţează de Toni Iuruc! Anunţul şocant vine la mai puţin de un an după căsătoria civilă dintre cei doi. Decizia a fost luată de comun acord.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform prosport.ro, joi vor parafa cei doi actele de despărţire. Aceştia nu vor avea nimic de împărţit, lucru pe care l-au stabilit încă dinaintea cununiei civile.

Simona Halep divorţează de Toni Iuruc

Sursa citată anunţă că motivul principal ar fi pauzele uriaşe în care cei doi nu petrec timp împreună, ţinând cont de desele turnee la care participă Simona.

Nunta urma să aibă loc la Cazinoul din Sinaia, pe 13 noiembrie, şi ar fi fost trimise şi peste 300 de invitaţii. Toni Mihale, prietenul din compilărie al lui Iuruc, şi partenera acestuia urmau să le fie naşi.

Simona Halep şi Toni Iuruc, cununie civilă pe 15 septembrie 2021

Simona Halep şi Toni Iuruc au devenit oficial soţ şi soţie pe 15 septembrie 2021. Au sărbătorit în Constanţa, iar printre sutele de invitaţi au fost Gică Hagi, Gică Popescu şi Ilie Năstase.

Reclamă

„Simo” şi deja fostul ei soţ au venit la restaurant într-o maşină de 250.000 de euro şi au atras atenţia prin ţinuta aleasă. Halep a radiat de fericire încă din momentul în care şi-a făcut apariţia la nunta de poveste.

Ce spunea Halep de Toni Iuruc

Simona Halep a dezvăluit mai multe detalii din viața personală, în primăvara acestui an. Simona Halep a povestit cum se înțelege cu Toni Iuruc, omul de afaceri cu care s-a căsătorit civil în septembrie 2021.

„Soțul meu mă susține în cariera de tenis. El m-a împins să vin aici, la academie (n.r. – lui Patrick Mouratoglou). Pentru mine, a fost un pas mare. A schimbat totul în viața mea – să plec de acasă și să vin să stau aici mai multe săptămâni, pentru antrenamente.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt fericită în viața personală, de când l-am întâlnit pe Toni. Ne potrivim perfect. Se potrivește personalității mele, e puțin mai în vârstă și îmi înțelege toate toanele. În general, jucătorii de tenis au toane.

E ușor la academie. Toni vine aici în weekend-uri, are la rândul lui muncă de făcut acasă, iar timpul petrecut împreună e perfect și mă ajută să continui cu tenisul.

Mi-ar plăcea mult să am copii, dar ei mai pot aştepta puţin, pentru că am această plăcere (n.r. – tenisul) la care nu vreau să renunț.”, a povestit Simona Halep, pentru Tennis Majors.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 aprilie, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist Vezi toate știrile
Citește și