Închide meniul
Video

Explozia preţurilor îl loveşte din plin şi pe Mihai Neşu: „S-au scumpit, practic, toate materialele de construcţie!” Suma uriaşă de care mai are nevoie pentru a-şi termina proiectul de suflet de la Oradea

Antena Sport Publicat: 17 februarie 2022, 20:27

Reclamă

Mihai Neşu are probleme cu explozia preţurilor

Captură AS.ro

Acum doi ani, Neşu şi-a făcut calculele şi a crezut că 3,8 milioane de euro îi vor fi de ajuns pentru a construi la Oradea cel mai mare centru de recuperare din ţara pentru copiii cu dizabilităţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Neşu mai are nevoie de o sumă uriaşă

S-au scumpit practic toate materialele de construcţie. Probabil vom avea nevoie cât de curând să strângem într-un timp relativ destul de scurt vreun milion jumate de euro măcar”, a spus Mihăiţă Neşu în exclusivitate la Antena Sport.

Neşu vrea ca cei mici să se poată vindeca la ei în ţară. El nu şi-a permis un tratament de durată în America.

Şi eu am fost în America de două ori. Şi de fiecare dată a fost foarte bine în America, am cheltuit bani mulţi, terapiile sunt bune, dar după aia neavând puterea să ai continuitate, regresezi foarte repede şi practici nu te bucuri de beneficiile pe care le-ai avut„, a mai spus Neşu.

Sâmbătă, Mihai Neşu va împlini 39 de ani. Sunt 11 ani de când Neşu s-a accidentat în Olanda şi a rămas paralizat.

Reclamă
Reclamă 4

Practic, să zic aşa, a fost o nuia accidentul ăsta pentru mine, dar benefică pentru că m-a ajutat să mă trezesc şi să văd şi eu binele pe care pot să îli fac şi eu în jurul meu„, a mai spus Neşu.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:15

Fotbalistul căruia Gigi Becali i-a pus clauză de 150 de milioane de euro, prezentat oficial: „La 15 ani Messi nu era mai bun”

18:08

„Dezamăgitor!” Sorin Cârţu a făcut-o praf pe Universitatea Craiova, după eşecul cu Maribor din Conference League

17:50

LIVE VIDEOA doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei e ACUM, în AntenaPLAY! Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune

17:32

Topul în care FCSB se clasează pe primul loc, după meciul cu Maccabi Tel Aviv! Campioana, peste PAOK şi Dinamo Kiev

17:25

Victor Becali, despre oferta de prelungire pentru Edi Iordănescu: „Jignitoare”! Ce a spus de Hagi la naţională: „E visul lui”

17:13

Programul etapei din Porsche Supercup din Belgia! Antrenamentele, calificările şi cursa sunt exclusiv în AntenaPLAY

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și