Închide meniul

Ezequiel Lavezzi ar fi fost înjunghiat în stomac! Fostul jucător al lui PSG, transportat la spital. Informaţii uluitoare

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 decembrie 2023, 18:08 / Actualizat: 22 decembrie 2023, 17:18

Ezequiel Lavezzi ar fi fost înjunghiat în stomac! Fostul jucător al lui PSG, transportat la spital. Informaţii uluitoare

Ezequiel Lavezzi a fost înjunghiat în stomac

Ezequiel Lavezzi are 51 de selecţii în naţionala Argentinei / Profimediaimages

Ezequiel Lavezzi ar fi fost înjunghiat în stomac. Este anunţul momentului în fotbalul mondial. În vârstă de 38 de ani, fostul internaţional argentinian primeşte îngrijiri medicale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ezequiel Lavezzi, fost atacant al echipei Paris Saint-Germain (2012-2016), a fost înjunghiat şi internat la spitalul din Cantegril, Uruguay, cu o „mică plagă înţepată în abdomen şi o fractură de claviculă”, potrivit presei locale.

Ezequiel Lavezzi ar fi fost înjunghiat în stomac

Lavezzi a fost internat marţi la spitalul Cantegril din sudul Uruguayului, anunţă news.ro.

Potrivit presei locale, fostul internaţional argentinian a suferit o plagă înjunghiată în abdomen şi o „fractură de claviculă”. Clarin notează că rănile au fost suferite în urma unei dispute familiale.

Jurnalistul German García Grova de la Tyc Sports, citat de RMC Sport, notează că familia Lavezzi prezintă o versiune diferită a poveştii care a determinat poliţia să intervină. Fostul fotbalist ar fi căzut de pe o scară în timp ce schimba un bec, rănindu-se la abdomen şi la claviculă, după ce s-a lovit de o piesă de mobilier.

Reclamă

Medicii nu au venit încă cu lămuriri despre starea de sănătate al lui Lavezzi. Poliţiştii au transmis, printr-un comunicat, că în jurul orei 5 dimineaţa s-a primit un apel prin care se solicitau îngrijiri medicale.

În jurul orei cinci dimineaţa, maşina de poliţie a mers la Arenas de Jose Ignacio. Lavezzi a fost îngrijit de cadrele medicale şi a fost diagnosticat cu o fractură. Deocamdată medicii nu au confirmat lezionea pe care o arăta de la o posibilă înjunghiere„, a transmis ofiţerul de poliţie Paola Hernandez, potrivit ola.com.

Reclamă 4 / 0/3

Poliţiştii au confirmat că „o anchetă este în curs, pentru a se clarifica incidentul„. În prezent se strâng declaraţii de la martori.

În urmă cu două săptămâni, Lavezzi a fost prezent, alături de Lionel Scaloni, Maxi Rodriguez şi Gonzalo Higuain la tragerea la sorţi din Copa America.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
Vezi toate știrile
Citește și