Închide meniul
Foto

„Fetiţă sau al patrulea băiat?” Reacţia plină de emoţie a lui Laurenţiu Reghecampf, când a aflat sexul copilului cu Corina Caciuc

Reclamă

Publicat: 6 octombrie 2023, 15:24

„Fetiţă sau al patrulea băiat?” Reacţia plină de emoţie a lui Laurenţiu Reghecampf, când a aflat sexul copilului cu Corina Caciuc

Reacţia plină de emoţie a lui Laurenţiu Reghecampf, când a aflat sexul copilului cu Corina Caciuc

Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc / Instagram

Reacţia plină de emoţie a lui Laurenţiu Reghecampf (48 de ani), când a aflat sexul celui de-al patrulea său copil. Corina Caciuc a anunţat, chiar de ziua antrenorului de la Al Tai, că este însărcinată. La două săptămâni distanţă, Reghe le-a transmis fanilor vestea momentului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La mulţi ani celui mai important bărbat din lume pentru mine. Eşti şi vei fi mereu eroul meu„, a scris Corina Caciuc pe reţelele sociale. Pe tort a fost scris mesajul „1+1=4„, prin care a transmis că este însărcinată.

Reacţia plină de emoţie a lui Laurenţiu Reghecampf, când a aflat sexul copilului cu Corina Caciuc

Tot prin intermediului unui tort s-a aflat şi care este sexul copilului. A avut loc o petrecere de tip Gender Reveal, care în mod normal are loc după primele 3 luni de sarcină. „Fetiţă sau al patrulea băiat?„, a fost întrebarea scrisă pe tort.

View this post on Instagram


A post shared by Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Reclamă

Reghecampf a tăiat o felie şi a aflat că va avea încă un băiat. „Te iubesc„, a reacţionat imediat antrenorul care a plecat de la Universitatea Craiova şi a semnat cu arabii de la Al Tai. Postarea s-a viralizat imediat. Reghe a primit zeci de mesaje de felicitare pe Instagram.

Laurenţiu Reghecampf mai are un copil cu Corina Caciuc, pe micuţul Liam. Din căsnicia cu Mariana Pfeiffer îl are pe Luca, iar cu Anamaria Prodan îl are pe Laurenţiu Reghecampf Junior (Bebeto).

Anamaria Prodan vrea ca Bebeto să-l cunoască pe Liam

Anamaria Prodan vrea ca Bebeto să-l cunoască pe Liam, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Corinei Caciuc. Impresara a dezvăluit că cei doi trebuie să rămână uniţi, în ciuda divorţului dintre ea şi antrenor.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan i-a cerut lui Laurenţiu Reghecampf ca Bebeto să-l cunoască pe Liam, însă antrenorul nu a fost de acord, din ce reiese din spusele ei. Impresara a declarat că toţi copiii antrenorului ar trebui să se înţeleagă, şi a oferit ca exemplu relaţia pe care ea o are cu Luca, fiul pe care „Reghe” îl are din prima căsnicie.

Eu am cerut asta și mi se pare normal să se întâmple, pentru că nu au nici o vină copiii care se nasc, ei trebuie să rămână frați. Faptul că nu s-a putut până acum este doar decizia fostului meu soț. Probabil, în ani se va maturiza. Știi ce se întâmplă, când ajungi în poziția să ierți, atunci într-adevăr ești omul lui Dumnezeu. Atunci poți spune că Dumnezeu te iubește.

În continuare am să spun, acești copii nu au nici o vină, ei trebuie să stea împreună. La fel cum l-am adus în familia noastră pe Luca, primul copil al fostului meu soț. El știe că orice s-ar întâmpla pe pământul ăsta, el este acasă. Ușa casei mele este ușa casei lui. Și orice i s-ar întâmpla pe pământul ăsta, cumva fac moarte de om pentru el, ca nimeni să nu-l atingă.

Cât despre actualii, viitorii copii ai fostului meu soț, să-i dea Dumnezeu să aibă cât mai mulți, pentru că ăsta e cel mai frumos lucru pe care Dumnezeu ți-l poate da. Ei merită să se cunoască între ei. La noi n-a existat că ăla e frate vitreg, la noi toți copiii au fost la fel. Repet, copiii nu au nici o vină”, a declarat Anamaria Prodan, pentru libertateapentrufemei.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:24 „Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României Vezi toate știrile
Citește și