Închide meniul
Foto

Fiica de 18 ani a lui Adi Mutu, apariţie rară în România: „100% Consuelo”. Adriana este febleţea „Briliantului”

Publicat: 8 august 2024, 17:45

Reclamă
Fiica de 18 ani a lui Adi Mutu, apariţie rară în România: „100% Consuelo”. Adriana este febleţea „Briliantului”

Fiica de 18 ani a lui Adi Mutu a venit în România

Adi Mutu, alături de Sandra Mutu / Instagram

Fiica de 18 ani a lui Adi Mutu a avut o apariţie rară în România. Adriana Mutu a fost aşteptată la Bucureşti de „Briliant” şi s-a fotografiat în faţa Casei Poporului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adriana este fiica pe care fostul internaţional o are din căsnicia cu Consuelo. Tânăra a fost vizitată de tatăl ei, în această vară, în Republica Dominicană. Acum a decis să viziteze România şi tocmai a ajuns în Capitală.

Fiica de 18 ani a lui Adi Mutu a avut o apariţie rară în România

Adi Mutu a postat pe contul său de Instagram mai multe imagini cu fiica lui (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). „Bine ai venit în România, iubita mea Adriana Mutu„, a fost mesajul fostului mare atacant.

Adriana i-a răspuns imediat: „Te iubesc

Postarea a adunat mii de aprecieri încă din prima oră. Comentariile primite de Adi Mutu au fost spectaculoase: „100% Consuelo„, „Superbă„, „Wow„, „Bine ai revenit acasă„, „Frumoasă Adri„.

Reclamă
Reclamă 4

Două fete are Adi Mutu, ambele din povestea de iubire cu Consuelo Matos. Este vorba despre fetele Adriana şi Maya.

Adriana a absolvit liceul în această vară, iar de la ceremonie nu a lipsit tatăl ei.

La mulți ani de absolvire a liceului, iubirea mea. Vreau să-ți spun doar că, atunci când vei eșua, stai în picioare, ține capul sus, învață din asta și mergi înainte și când vei avea succes, ține-ți picioarele pe pământ, fii umil și mergi înainte.

Reclamă

Eșecul și succesul vor fi mereu parte din această călătorie frumoasă numită viață. Cel mai important este să vă bucurați de călătorie și să nu lăsați pe nimeni să vă spună că nu o puteți face. Dacă ai un scop în minte, mergi după el, urmează-ți visele și amintește-ți că familia ta este mereu pe spate. Te iubesc!„, a scris Mutu pe reţelele de socializare.

Adi Mutua fost însoţit de actuala lui soţie, Sandra, cât şi de Thiago, fiul pe care îl are alături de aceasta, dar şi de Mario, băiatul său cel mare.

Cum se înţelege Sandra Mutu cu fiicele lui Adi Mutu

Fiica cea mică a lui Adrian Mutu, Maya, are 15 ani. „Briliantul” a dezvăluit că Sandra, actuala sa soţie, are o relaţie excelentă cu cele două.

Sandra s-a înțeles de la început cu fetele. Erau mici ele, aveau opt ani… Și, încet-încet, și cu copiii, când a venit Thiago, s-au văzut și… Cu Mario se cunoșteau de dinainte. Eu cred că e ceva normal și civilizat. Mai ales că ei, acum, sunt mari, 22, 18…

Ele (Sandra și Consulea, n., red.) vorbesc când trebuie să vorbească, când e vorba de copii… Dacă putem să ajutăm, dacă mai au nevoie de ceva… Dar și cu Alexandra e la fel. Nu avem nicio treabă, au trecut prea mulți ani”, a declarat Adrian Mutu, conform fanatik.ro.

De asemenea, din căsnicia cu prima soţie, Alexandra Dinu, Adrian Mutu mai are un fiu, care are 22 de ani. „Briliantul” a dezvăluit că Mario este foarte apropiat de familie.

Da (are o relație frumoasă cu toți copiii, n. red.). Mario nu mai e rebel, e ok. Face 22 de ani și el. Începe încet, încet, să se așeze”, a mai spus Adrian Mutu.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:13

Corvinul – Astana, 21:00, LIVE TEXT. Echipa lui Florin Maxim „atacă” play-off-ul Conference League

20:06

A gândit coregrafia „Cinei cea de Taină” şi acum trece prin momente crunte! S-a dus direct la Parchetul din Paris

20:03

Maccabi Petah Tikva – CFR Cluj LIVE SCORE (21:00). Echipa lui Dan Petrescu ţinteşte play-off-ul Conference League. Echipele

19:50

Annaliese Drăgan a ratat finala probei de gimnastică ritmică de la Jocurile Olimpice! S-a clasat pe locul 21, în calificări

19:21

„Care transfer e mai bun, Tănase la FCSB sau Alibec la Farul?” Elias Charalambous nici nu a stat pe gânduri şi a dat verdictul

18:54

Ovidiu Hațegan, delegat la finala masculină de fotbal de la Jocurile Olimpice! Anunțul oficial

1 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 12 | Cătălin Chirilă, start perfect. Mihaela Cambei a cucerit argintul la haltere 2 FotoSoția lui Joyskim Dawa, anunț despre plecarea fundașului de la FCSB: „Are obiective înalte în viaţă!” 3 FotoSimone Biles, reacţie categorică despre gestul „dezgustător” făcut alături de Jordan Chiles: „Totul ţine de sportivitate!” 4 FotoDavid Popovici, prima imagine din vacanţă! Cum s-a pozat medaliatul cu aur şi bronz de la Jocurile Olimpice: „Ei nici nu ştiu” 5 Gigi Becali s-a descătuşat după „furtul” de la gimnastică: „Râd de noi, suntem săraci!”. Ce a spus despre boicotul lui Ciolacu 6 Ce se întâmplă în F1 în timpul vacanței de vară. Explicaţiile lui Adrian Georgescu
Citește și