Închide meniul
Foto

Fiica lui Alan Shearer și cea a lui Michael Owen au trecut peste conflictul taţilor. Hollie Shearer, apariţie spectaculoasă cu care şi-a uluit fanii

Publicat: 2 mai 2023, 18:35

Reclamă
Fiica lui Alan Shearer și cea a lui Michael Owen au trecut peste conflictul taţilor. Hollie Shearer, apariţie spectaculoasă cu care şi-a uluit fanii

Fiica lui Alan Shearer și cea a lui Michael Owen

Hollie Shearer şi Gemma Owen / Colaj Instagram

Fiica lui Alan Shearer și cea a lui Michael Owen au trecut peste conflictul taţilor lor, care au fost coechipieri la Newcastle. Hollie Shearer a avut o apariție spectaculoasă, la care nimeni nu se aștepta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 28 de ani, Hollie s-a fotografiat în colecția de haine care poartă semnătura fiicei lui Michael Owen, Gemma (20 de ani). Imaginile postate pe rețelele sociale s-au viralizat rapid.

Fiica lui Alan Shearer și cea a lui Michael Owen au trecut peste conflictul taților lor

Cât de frumoasă este această ținută gândită de Gemma Owen, din ultima colecție„, a fost mesajul postat de Hollie. Urmăritorii ei de pe contul de Instagram au reacționat imediat și au felicitat-o.

View this post on Instagram


A post shared by Hollie Shearer (@hollieshearer)

Reclamă

Superbă„, „Foarte frumoasă„, „Aproape la fel de frumoasă ca și persoana care o poartă. Arată grozav!„, au fost doar câteva dintre comentariile primite.

Gemma Owen are un succes uriaș după ce a participat, anul trecut, la un cunoscut show TV din Marea Britanie. Este de o frumusețe ieșită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) și a ajuns la 2 milioane de urmăritori pe rețelele sociale. Este campioană la dresaj de cai, model și s-a lansat în afaceri. A impresionat încă din anul 2020, când și-a lansat propria linie de costume de baie. A dat lovitura!

Lumea spune că trăiesc din banii tatălui meu, dar nu este deloc așa. Mă ajută și el, dar cu afacerea m-am descurcat mai mult singură„, spunea Gemma pentru Daily Mail. Jurnaliştii englezi au anunţat că fiica lui Michael Owen a adunat deja o avere şi că a primit mai multe oferte pentru afacerea ei.

Reclamă 4 / 0/3

Michael Owen și Alan Shearer au fost în scandal. S-au certat 2009, când Newcastle a retrogradat. Shearer a fost atunci antrenor interimar și a considerat că Owen, care era jucător, a fost de vină pentru contraperformanța echipei. Spiritele s-au încins și mai mult atunci când Balonul de Aur din 2001 și-a lansat cartea de memorii.

Shearer a fost adus pe St James Park ca salvator, băiatul local. Ar fi putut fi o poveste grozavă. Dar a eșuat și Newcastle a retrogradat. Decât să-și analizeze propriile probleme, a fost mai ușor să-l învinovățească pe Owen„, a povestit Michael Owen în cartea sa, potrivit thesun.co.uk.

Shearer și Owen au fost coechipieri la Newcastle și la echipa națională a Angliei. Jucător de legendă a lui Liverpool, Michael Owen a semnat cu rivala Manchester United după retrogradarea lui Newcastle. Și-a încheiat cariera la Stoke City, în 2013.

Hollie Shearer se iubește cu un jucător din naționala de rugby a Angliei

Hollie Shearer, care a făcut o şedinţă foto ‘incendiară’ de Valentine’s Day, și-a confirmat relația pe care o are cu Joe Marchant, rugbist din lotul național al Angliei.

Cei doi au postat mai multe fotografii pe rețelele de sociale, iar fanii s-au grăbit să spună că sunt împreună. Nici Hollie, nici Joe, nu au infirmat zvonurile.

Hollie Shearer și Joe Marchant au fost împreună într-o vacanță în Dubai. Aceștia au fost surprinși și pe o insulă din Grecia.

Alan Shearer, cel mai bun marcator din istoria Premier League

Alan Shearer a scris istorie pentru Newcastle și Blackburn. Cu 260 de goluri, este cel mai bun marcator din istoria Premier League.

Reclamă

A câștigat un singur titlu de campion, în 1995, cu Blackburn. La naționala Angliei a adunat 63 de meciuri și 30 de goluri.

Alan Shearer s-a retras din activitate în 2006. A fost de trei ori golgheter în Premier League, în 1995, 1996 și 1997.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și