Închide meniul
Foto

Fiica lui Elias Charalambous, răvăşitoare la petrecerea de titlu a FCSB-ului. Andriana e fotomodel şi a întors toate privirile!

Publicat: 12 mai 2024, 19:01

Reclamă
Fiica lui Elias Charalambous, răvăşitoare la petrecerea de titlu a FCSB-ului. Andriana e fotomodel şi a întors toate privirile!

Fiica lui Elias Charalambous a avut o apariţie răvăşitoare la petrecerea de titlu a FCSB-ului. Cum s-a afişat Andriana Charalambous

Andriana Charalambous şi Elias Charalambous / Insta Story

Fiica lui Elias Charalambous a venit în România şi a avut o apariţie răvăşitoare la petrecerea de titlu a FCSB-ului. Andriana Charalambous a împlinit 21 de ani luna trecută şi este fotomodel. A făcut senzaţie alături de tatăl ei, după ce antrenorul cipriot a primit medalia de campion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toată familia lui Elias Charalambous a venit la sărbătoarea de pe Arena Naţională. Au sărbătorit cu toţii titlul aşteptat de 9 ani de Gigi Becali. Chiar şi latifundiarul din Pipera şi-a făcut apariţia la stadion.

Fiica lui Elias Charalambous, răvăşitoare la petrecerea de titlu a FCSB-ului

Andriana a stat în tribună şi a postat, pe reţelele sociale, mai multe imagini. A avut şi un mesaj pentru tatăl ei, pe Insta Story: „Mândră de tine!„.

După, fiica lui Elias Charalambous a participat la sărbătoarea spectaculoasă care a avut loc în Capitală. A purtat un tricou cu stema FCSB-ului.

Andriana s-a schimbat apoi într-o rochie neagră, de piele. A ţinut în braţe şi trofeul Ligii 1 şi a făcut o fotografie emoţionantă alături de antrenorul campioanei României (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Reclamă
Reclamă 4

De la petrecere nu a lipsit nici fiul lui Elias Charalambous, care calcă pe urmele tatălui lui. A jucat deja în naţionala de juniori a Ciprului. Elias Charalambous a fost fotbalist la Omonia, PAOK şi FC Vaslui şi a adunat 69 de selecţii la naţionala de seniori a Ciprului.

Şi soţiile fotbaliştilor de la FCSB s-au făcut remarcate pe Arena Naţională.

Familia lui Elias Charalambous, prezentă pe Arena Naţională la petrecerea FCSB-ului

Familia lui Elias Charalambous şi-a făcut apariţia la stadion cu steagul Ciprului, iar tatăl antrenorului de la FCSB a transmis un scurt mesaj, atunci când intra pe stadion.

Reclamă

Felicitări! Le dorim să câştige şi mai multe titluri. Sunt foarte mândru de el, de Elias”, a transmis tatăl lui Elias Charalambous, la Arena Naţională.

De asemenea, înainte de a intra pe stadion, membrii familiei lui Elias Charalambous s-au fotografiat cu steagul Ciprului, pe treptele Arenei Naţionale. Nu mai puţin de 17 persoane au venit să-l susţină pe tehnicianul cipriot, majoritatea fiind îmbrăcaţi în tricourile de campioni ale roş-albaştrilor.

Elias Charalambous este antrenorul roș-albaștrilor de pe data de 30 martie a anului trecut. Potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, în cele 54 de meciuri petrecute pe banca actualei campioane a adunat o medie de 2 puncte per meci.

Probabil că da (n.r. va rămâne la FCSB și sezonul următor), nu am avut încă o discuție. Întotdeauna am spus că prima mea opțiune este să continui aici. Vom vedea, vom avea discuții, dar vreau să rămân aici. Visul meu este să ating cel mai înalt nivel.

Asta urmăresc tot timpul. Vom juca în preliminariile Champions League și vom încerca să ajungem în grupe”, a spus Elias Charalambous, la conferința de presă premergătoare meciului FCSB – CFR Cluj.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:35

VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Belgiei, LIVE în AntenaPLAY

15:27

Cum a răspuns Elias Charalambous când a fost întrebat despre Louis Munteanu: „Eu îmi spun părerea”

14:21

EXCLUSIVUn nume important din FRF a făcut anunţul: „Eu cred că Gică Hagi vine selecţioner!”. Ultimatumul primit de la Răzvan Burleanu

14:07

Florin Tănase, antrenamente alături de FCSB la baza din Berceni! Decizia luată de mijlocaşul român

13:37

Programul românilor la Jocurile Olimpice 2024 – sâmbătă, 27 iulie

13:33

FCSB – Oţelul LIVE TEXT (ora 22:00). Campioana caută prima victorie din acest sezon de Liga 1. Echipele probabile

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp 5 VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 16:05, LIVE în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și