Închide meniul
Foto

Familia lui Elias Charalambous, prezentă pe Arena Naţională la petrecerea FCSB-ului! „Delegaţie” numeroasă pentru antrenor

Viviana Moraru Publicat: 11 mai 2024, 19:57

Reclamă
Familia lui Elias Charalambous, prezentă pe Arena Naţională la petrecerea FCSB-ului! „Delegaţie” numeroasă pentru antrenor

Familia lui Elias Charalambous, prezentă pe Arena Naţională la petrecerea FCSB-ului

Familia lui Elias Charalambous, prezentă pe Arena Naţională la petrecerea FCSB-ului/ AntenaSport

Familia lui Elias Charalambous este prezentă pe Arena Naţională la petrecerea de titlu a FCSB-ului. Aproximativ 20 de persoane au venit să-l susţină pe antrenorul cu licenţă PRO al roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB va primi trofeul de campioană, după meciul cu CFR Cluj. Partida va fi în format live text, pe AS.ro, de la ora 20:00.

Familia lui Elias Charalambous, prezentă pe Arena Naţională la petrecerea FCSB-ului

Soţia şi fiica lui Elias Charalambous nu au lipsit de la Arena Naţională şi au atras toate privirile (Vezi galeria foto de la finalul articolului).

Familia lui Elias Charalambous şi-a făcut apariţia la stadion cu steagul Ciprului, iar tatăl antrenorului de la FCSB a transmis un scurt mesaj, atunci când intra pe stadion.

„Felicitări! Le dorim să câştige şi mai multe titluri. Sunt foarte mândru de el, de Elias”, a transmis tatăl lui Elias Charalambous, la Arena Naţională.

Reclamă
Reclamă 4

De asemenea, înainte de a intra pe stadion, membrii familiei lui Elias Charalambous s-au fotografiat cu steagul Ciprului, pe treptele Arenei Naţionale. Nu mai puţin de 17 persoane au venit să-l susţină pe tehnicianul cipriot, majoritatea fiind îmbrăcaţi în tricourile de campioni ale roş-albaştrilor.

Elias Charalambous este antrenorul roș-albaștrilor de pe data de 30 martie a anului trecut. Potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, în cele 54 de meciuri petrecute pe banca actualei campioane a adunat o medie de 2 puncte per meci.

„Vei rămâne la FCSB?” Elias Charalambous, anunțul momentului despre viitorul său

În cadrul conferinței de presă peremegătoare partidei dintre FCSB și CFR Cluj, Elias Charalambous a făcut anunțul momentului despre viitorul său! Antrenorul campioanei a fost întrebat dacă va mai continua pe banca echipei lui Gigi Becali și nu s-a ferit de cuvinte.

Reclamă

Înainte de finalul sezonului, Elias Charalambous a fost întrebat dacă va continua la FCSB, având în vedere că poate primi oferte atractive, dat fiind faptul că a câștigat titlul în Liga 1.

Totuși, antrenorul a spus că, cel mai probabil, va rămâne la FCSB, chiar dacă nu a purtat nicio discuție cu Gigi Becali, până în momentul de față.

„Probabil că da (n.r. va rămâne la FCSB și sezonul următor), nu am avut încă o discuție. Întotdeauna am spus că prima mea opțiune este să continui aici. Vom vedea, vom avea discuții, dar vreau să rămân aici. Visul meu este să ating cel mai înalt nivel.

Asta urmăresc tot timpul. Vom juca în preliminariile Champions League și vom încerca să ajungem în grupe”, a spus Elias Charalambous, la conferința de presă.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și