Închide meniul
Foto

Fiica lui Gabi Balint, apariţie incredibilă! Denisa s-a îmbrăcat într-o ţinută transparentă şi a atras toate privirile

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 iunie 2023, 18:35

Reclamă
Fiica lui Gabi Balint, apariţie incredibilă! Denisa s-a îmbrăcat într-o ţinută transparentă şi a atras toate privirile

Fiica lui Gabi Balint, apariţie incredibilă

Colaj Instagram Denisa Balint

Fiica lui Gabi Balint a avut o apariţie incredibilă. Denisa Balint a adoptat o ţinută extravagantă la un un eveniment la care a participat. Superba fiică a fostului internaţional român a ales o ţinută transparentă, care i-a pus pe jar pe fani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denisa Balint este o prezenţă activă pe reţelele de socializare, iar postările sale fac deliciul fanilor. Ultima apariţie a fost una de senzaţie. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO CU DENISA BALINT)

Fiica lui Gabi Balint, apariţie incredibilă! Denisa s-a îmbrăcat într-o ţinută transparentă şi a atras toate privirile

Denisa a ales o vestimentaţie transparentă, prin care şi-a scos în evidenţă formele. Imaginile făcute publice au primit extrem de multe aprecieri din partea fanilor.

Denisa Balint are 24 de ani şi face senzaţie pe reţelele de socializare. Balint îşi iubeşte enorm fiica cea mare, iar cei doi au o legătură extrem de strânsă. Pe lângă aspectul fizic perfect, Denisa Balint a fost şi un copil interesat de educaţie. Denisa a studiat şi a absolvit în Spania Institutul European de Design.

Nu este prima dată când Denisa Balint primeşte multe aprecieri.  „Superbă şi minunată” sau „Eşti scoasă din cartea cu basme” sunt doar câteva dintre comentariile primite de Denisa Balint la postările sale.

Reclamă

În vârstă de 60 de ani, Gabi Balint are două fiice. Pe Denisa şi pe Roa Lorelai Andreea, în vârstă de 12 ani.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! Vezi toate știrile
Citește și