Închide meniul
Foto

Fiica lui Gabi Balint, vacanţă de lux. Denisa a întors toate privirile. Cât de mult seamănă cu tatăl ei

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 august 2023, 10:50

Fiica lui Gabi Balint, vacanţă de lux. Denisa a întors toate privirile. Cât de mult seamănă cu tatăl ei

Fiica lui Gabi Balint, mai provocatoare ca niciodată. A renunţat la sutien şi a făcut totul public

Colaj Instagram

Fiica lui Gabi Balint se află într-o vacanţă de lux în Grecia. Denisa Balint întoarce toate privirile, iar fanii o asaltează cu complimente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul mare jucător al Stelei are cu ce se mândri, iar fiica cea mare este una din „comorile” fostului internaţional român. Denisa Balint are 24 de ani şi face senzaţie pe reţelele de socializare. Balint îşi iubeşte enorm fiica cea mare, iar cei doi au o legătură extrem de strânsă.

Fiica lui Gabi Balint, vacanţă de lux

Fiica lui Gabi Balint se relaxează în această perioadă în Grecia şi postează imagini din fiecare locaţie în care merge. „Eşti super”, „Sexy” sau „Wow” sunt doar câteva reacţiile fanilor. (VEZI IMAGINI INCENDIARE CU FIICA LUI GABI BALINT ÎN GALERIA FOTO)

Denisa Balint este o prezenţă extrem de activă pe reţelele de socializare, spre bucuria fanilor care o asaltează cu complimente. „Superbă şi minunată” sau „Eşti scoasă din cartea cu basme” au mai fost câteva dintre comentariile primite de Denisa Balint la postările sale.Pe lângă aspectul fizic perfect, Denisa Balint a fost şi un copil interesat de educaţie. Denisa a studiat şi a absolvit în Spania Institutul European de Design.

Gabi Balint nu s-a putut abţine când a auzit scandările fanilor FCSB-ului din Ghencea

Gabi Balint nu s-a putut abţine când a auzit scandările fanilor FCSB-ului din Ghencea. „FCSB este Steaua” şi „Suntem noi, Steaua suntem noi”, au strigat ultraşii echipei lui Gigi Becali în momentul în care au intrat pe stadionul de 100 de milioane de euro.

Reclamă

Susţinător al celor de la CSA Steaua, Gabi Balint a răbufnit când a fost întrebat despre cântecele suporterilor din Peluza Nord. Acesta le-a cerut celor de la FCSB să recunoască faptul că nu au numele şi palmaresul echipei care a câştigat Cupa Campionilor Europeni, în 1986.

Stadionul Steaua e unul dintre cele mai frumoase. Mă întrebi de meci sau de echipă? Asta o fac tot timpul, chiar dacă jucau pe Naţional Arena (n.r. fanii care au strigat: ‘FCSB este Steaua’). Să se încaseze nişte bani… din bani privaţi. Banii de la FCSB sunt bani privaţi. Cred că a costat mai mult elicopterul ăla decât banii pe care îi încasează FCSB.

Eu n-am nimic. Eu am spus de mult că până la urmă vor juca acolo. Ei trebuie să recunoască pentru totdeauna că nu au nimic, nu au nume, nu au palmares. Suporterii sunt stelişti, am spus întotdeauna„, a declarat Gabi Balint la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gabi Balint, dezvăluiri la AS.ro LIVE

Gabi Balint a dezvăluit la AS.ro LIVE cum a ajuns să bată penalty în finala Cupei Campionilor Europeni, câștigată de Steaua, la penalty-uri, în fața Barcelonei, scor 2-0.

Marius Lăcătuș a fost cel care l-a convins pe Balint să bată penalty. Ambii erau extrem de tineri, ”Fiara” avea 22 de ani, în timp ce Balint avea 23 de ani.

”Aveam 23 de ani eu, 22 de ani el. Tot ce am scris eu, așa s-a întâmplat. Eu am bătut penalty pentru că m-a pus el. A zis el: hai. Am zis, eu mai mare ca el, ziceam să nu fiu eu mai așa, am zis: da, mă, bat, dar dacă nu mă întreabă nimeni. După, el a zis: nea Imi, hai că dăm noi”, a dezvăluit Balint la AS.ro LIVE.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și